Fazerka czyli jak wszystko się ułoży to będziemy mieć dzieciaczki z tych samych miesięcy i lat. Dzięki za miłe przyjęcie.
Co ci napisać na priv by dodałaś mnie do listy
czy można ją gdzieś zobaczyć\?
Venicce wspaniała liczna rodzinka właśnie z takiej pochodzę choć sama planuje tylko dwójkę bardzo podziwiam innych jeżeli decydują się na więcej dzieci.
Olciak spokojnej drogi i udanej wizyty będzie dobrze
MalinowaMarta oczywiście kalendarz chiński był zaliczony za pierwszym razem i się sprawdził jest chłopak
teraz wychodzi dziewczynka hmm moje serce też tak mówi ale jak pomyślę że będzie drugi taki słodziak jakiego mam w domu to sama nie wiem
Trzeba tylko pamiętać ile się miało lat gdy doszło do poczęcia
chodzi o to że rocznikowo może być inaczej poczęcie w maju a urodziny twoje na przykład w czerwcu
olcia9250 myslę że to tylko Twoja sprawa do ilu lekarzy chodzisz, tak myślę do żadnego z nich nie masz tyle zaufania by wybrać czy są inne powody? Ja byłam na wizycie na samym początku 6 tygodnia i też nie było widać jeszcze serduszka. spokojnie Bedzie dobrze na kolejnej wizycie zobaczysz a może nawet usłyszysz
Karolina bardzo mi przykro wiem że każdy Ci powie ze jeszcze będzie szansa i wiem że będzie się tego źle słuchać ale przyjdzie czas kiedy też tak pomyślisz. Trzymaj się dzielnie
Błękitna poradziłabym by zaczekać z wizytą no chyba że zaczniesz czuć się gorzej, jak zaś pójdziesz szybko do lekarza zobaczysz tylko pęcherzyk to stres i tak nie odpuści chociaż do czasu zobaczenia serduszka.
POWODZENIA dziś na wizytach samych spokojnych i pozytywnych wieści wam życzę