reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Witajcie :)

Jak mija dzień kurcze myślałam że uda mi się zalogować w pracy i czasem tu zajrzeć ale nie udało mi się chyba mam jakąś blokadę.

Czytam że nie u wszystkich was kolorowo, macie sporo zmartwień i wątpliwości. Wybaczcie że na razie nie odpisuje każdej po kolei jeszcze was dobrze nie znam ale mamy sporo czasu :)

Dziękuje za życzliwe przyjęcie. Będę się starała logować codziennie wieczorem i coś napisać.

zaczynam czytać jak tylko będę mogła w czymś pomóc czy doradzić Postaram się :)

Laski trzyma. Kciuki za wizyty i czekamy na newsy! Ula ja nie panikuje bo biore wszystkie leki i bylam tydz temu i gina z tym plamieniem temu czekam na wizyte

Fazerka :) czyli jak wszystko się ułoży to będziemy mieć dzieciaczki z tych samych miesięcy i lat. Dzięki za miłe przyjęcie.
Co ci napisać na priv by dodałaś mnie do listy :) czy można ją gdzieś zobaczyć\?

Venicce wspaniała liczna rodzinka właśnie z takiej pochodzę choć sama planuje tylko dwójkę bardzo podziwiam innych jeżeli decydują się na więcej dzieci.

Olciak spokojnej drogi i udanej wizyty będzie dobrze

MalinowaMarta oczywiście kalendarz chiński był zaliczony za pierwszym razem i się sprawdził jest chłopak :) teraz wychodzi dziewczynka hmm moje serce też tak mówi ale jak pomyślę że będzie drugi taki słodziak jakiego mam w domu to sama nie wiem :)
Trzeba tylko pamiętać ile się miało lat gdy doszło do poczęcia :) chodzi o to że rocznikowo może być inaczej poczęcie w maju a urodziny twoje na przykład w czerwcu :)

olcia9250 myslę że to tylko Twoja sprawa do ilu lekarzy chodzisz, tak myślę do żadnego z nich nie masz tyle zaufania by wybrać czy są inne powody? Ja byłam na wizycie na samym początku 6 tygodnia i też nie było widać jeszcze serduszka. spokojnie Bedzie dobrze na kolejnej wizycie zobaczysz a może nawet usłyszysz :)

Karolina bardzo mi przykro wiem że każdy Ci powie ze jeszcze będzie szansa i wiem że będzie się tego źle słuchać ale przyjdzie czas kiedy też tak pomyślisz. Trzymaj się dzielnie

Błękitna poradziłabym by zaczekać z wizytą no chyba że zaczniesz czuć się gorzej, jak zaś pójdziesz szybko do lekarza zobaczysz tylko pęcherzyk to stres i tak nie odpuści chociaż do czasu zobaczenia serduszka.

POWODZENIA dziś na wizytach samych spokojnych i pozytywnych wieści wam życzę

Życzę z całego serca :) Mam troje rodzeństwa ale tak szczerze patrząc na moją liczną rodzinę to wcale nie tak dużo :) hehe. Moja ukochana babcia miała 13 dzieci z tego ma 54 wnuczęta!! (jestem numer dwa :)) i na razie mówię na razie bo wszystko przed nami ma 5 prawnucząt. Myślę ze dobijemy spokojnie do 60 z wnukami a z prawnukami przebijemy setkę na bank :)

Mi się zawsze marzyło 3...a tu zonk.Już nigdy anty nie zaufam .
Mam jakieś złe myśli...to że brzuch pobolewa to już norma....ale idę na kibelek co jakiś czas brązowe coś leci...odrobina ,ale jednak...co ma być będzie.Ale niepokoi mnie to ...
Błękitan pisz pisz :D zawsze to milej że nas więcej

reklama
znowu dodaje posta bo mi skasowalo.....
jestem po wizycie, wszystko na ta chwile wygląda dobrze, prawidłowo. lekarz zbadał mnie, zważyl, zmierzył ciśnienie, badał szyjkę i ma końcu usg. ale zanim zaczął mi robić usg to mówił ze jeszcze zarodka nie będzie bo za wcześnie. był pecherzyk ciazowy i cialko żółte w odpowiednim miejscu wszystko. na końcu założył mi kartę ciąży i następna wizyta 17.12. mam mnóstwo badań do wykonania na wtedy. także ciesze się i oby wszystko było dobrze;-)

Do góry