reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja już po wizycie, z małym ok waży już 750 gram, i wszystko wygląda dobrze.
Wody płodowe oki i szyjka też trzyma, na te skurcze kazał mi aspargin brać.
Oczywiście mąż miał pojechać zemna ale stwierdził że mu się niechce, niema to jak wsparcie:no2:
Teraz czas sie szykować na szpital:-( :(
Alinka duże twoje bobo :-).
Ale mąż coś nie teges. Minusa załapał

Dziewczyny na połówkowym badaniu jest mierzona przeziernosc karkowa?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
tak jak madziolina pisze tylko na tym między 11 a 14 tc. później już nie widać.

Alinka duże twoje bobo :-).
Ale mąż coś nie teges. Minusa załapał
No doktor mówi że mały jest tak o tydzień większy to może być przez cukrzyce.
Mój mąż to jeden wielki chodzący minus, czasami mam ochotę poprostu zamknąć ten rozdział

Iwona 35 dzięki;-)
Aga ja mam już kolejne, nie pierwsze.
Ja wogóle mam troche inaczej bo miałam w pracy umowe na okres próbny więc na wiadomość o ciąży mi tej umowy nie przedłużyli oczywiście, więc odrazu poszłam na elkę więc tylko ZUS jest za mnie odpowiedzialny...w zeszłym miesiącu nawet kontrole zwolnienia mi do domu nasłali...mimo to że mam zwolnienie chodzące.
Ja też miałam kontrolę. Powinni ci wypłacić bez problemu do miesiąca. Jeżeli zwolnienie Masz na 1 m-ac 4 dni spóźnienia max.

Faktycznie na tej się nie znam. Na pewno nic się nie da zrobić? Ale w najgorszym wypadku idź na l4 i pociągnij do porodu a potem masz roczny tysiak z mopsu. Myślałam ze i w takich umowach mii coś zmienić. ..

No niestety. Jak nie pójdę mi na rękę i ie przedłuża mi umowy chociaż na miesiąc to jedynie ratuje mnie ten 1000 tak jak piszesz. Zobacze co postanowia. A jednym z rozwiązań jest urodzić w czerwca a termin mam 1-4 lipiec to może się uda

postanowiliśmy z moim ze dzień lub dwa dni przed ślubem pójdziemy do ginekologa jakiegoś tam na miejscu żeby mi sprawdził ta moja szyjkę. będę spokojniejsza i w razie w będę mogła trochę potańczyć. a od mojej normalnej wizyty minie prawie 3 tygodnie. Wiem, jestem panikara ale cóż :) :)

postanowiliśmy z moim ze dzień lub dwa dni przed ślubem pójdziemy do ginekologa jakiegoś tam na miejscu żeby mi sprawdził ta moja szyjkę. będę spokojniejsza i w razie w będę mogła trochę potańczyć. a od mojej normalnej wizyty minie prawie 3 tygodnie. Wiem, jestem panikara ale cóż :) :)

Julka ja ma Cię to uspokoić to uważam że dobry pomysł sama pewnie w takiej sytuacji bym tak zrobiła hehe też jestem panikara

reklama
Wstałam siku i spać nie mogę
Śnieg u nas sypie
Majka wczoraj wieczorem znowu goraczka zasnęła już przed 19 ale wstała wczoraj o 5 więc pewnie dlatego

Julka jak ma Cię to uspokoić to idź

Do góry