reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Cześć dziewczyny.
U mnie też śnieg.
Dziś wstalysmy o 7:-D o radości. Nic mi się nie chce.
Na obiad zrazy zawijane. Pierwszy raz robię.
Milego dnia

Ktora je witaminy mama dha?

Ja.
U mnie noc w miarę przespana. Od jakiegoś czasu któryś z sąsiadów ok. 5 rano stuka i wali młotkiem czub jakiś.
U nas wczoraj sypnęło śniegiem, ale może się roztopi.
Mąż w domku dzisiaj, może okna w pokoju umyje ;)
Spokojnego dnia!

Ja.
U mnie noc w miarę przespana. Od jakiegoś czasu któryś z sąsiadów ok. 5 rano stuka i wali młotkiem czub jakiś.
U nas wczoraj sypnęło śniegiem, ale może się roztopi.
Mąż w domku dzisiaj, może okna w pokoju umyje ;)
Spokojnego dnia!
U nas też zasniezone...
No i gdzie ta wiosna.
Ktora je witaminy mama dha?
Ja nie biorę...Ale coś muszę zacząć brać.

witajcie. Ja po wczorajszej ciężkiej nocy dziś spalam jak zabita i tylko raz wstawałam do wc :) u mnie też sporo śniegu. mam nadzieje ze stopnieje

Cześć Wam,

Ja dzisiaj noc miałam fatalna do tego wstałam z okropnym bólem kręgosłupa. Od wczoraj mam jakies mdłości i ból głowy, dzisiaj dodatkowo zupełny brak nastroju. To chyba wszystko przez ten stres w związku z dzisiejszym usg...masakra...

Trzymajcie kciuki za nas Dziewczyny...proszę...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry