reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny nie szuka któraś mieszkania do kupienia we Wrocławiu? Jak coś to info na priv :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
hej
Co ja mam powiedzieć....remont mam na klatce
Od samego rana wiercą ,młotami rąbią ....spawają ...w domu rozpierdziel bedzie 17 w czw....akurat jak ide na wizyte ;/ Gazu nie bede miała....muszę iść do tesciów umyć się ....no szkoda słow normalnie ;/
Pogoda okropna.....
Jutro krzywa cukrowa ;/ boję sie wyniku ....

No właśnie też jedną i nie wiem czy nie za mało. Spytam gina dopiero pod koniec mca bo on mi dawki nie podawał. Dziś wzięłam dwie

Olcia, a mozesz czyms te afty i kurzajki smarowac w ciazy? Kurzajki moga byc chyba infekcja wirusowa tez, idziesz do lekarza?

Czy ktoras z Was ma lozysko nisko osadzone? Mi w czwartek powiedziano ze moje zaslania kanal rodny i zakazali seksu i podrozy. Wczoraj w innym szpitalu zmierzono ze jest 5mm od ujscia szyjki i lekarz powiedzial ze jezeli nie mialam krwawien to moge leciec samolotem. I teraz mam dylemat. Czy ktoras byla w podobnej sytuacji lub cos wie na ten temat?

a u mnie bole kregoslupa :( nigdy nie mialam, brzuszek malutki wiec to napewno nie od ciezaru. boli juz 4 dzien i to coraz bardziej na wysokosci konca klatki piersiowej (od dolu) wiec calkiem wysoko :(

Ja się witam że szpitala.
Od 5:30 na nogach, teraz czekam na łóżko i jeszcze chyba długo poczekam:baffled:
Paula trzymam kciuki daj znac po badaniu

Olcia, a mozesz czyms te afty i kurzajki smarowac w ciazy? Kurzajki moga byc chyba infekcja wirusowa tez, idziesz do lekarza?

Czy ktoras z Was ma lozysko nisko osadzone? Mi w czwartek powiedziano ze moje zaslania kanal rodny i zakazali seksu i podrozy. Wczoraj w innym szpitalu zmierzono ze jest 5mm od ujscia szyjki i lekarz powiedzial ze jezeli nie mialam krwawien to moge leciec samolotem. I teraz mam dylemat. Czy ktoras byla w podobnej sytuacji lub cos wie na ten temat?
Co do podróży to mie wiem ale do około 30 tyg może się jeszcze przesunąć

reklama
Do góry