reklama
hej
Co ja mam powiedzieć....remont mam na klatce
Od samego rana wiercą ,młotami rąbią ....spawają ...w domu rozpierdziel bedzie 17 w czw....akurat jak ide na wizyte ;/ Gazu nie bede miała....muszę iść do tesciów umyć się ....no szkoda słow normalnie ;/
Pogoda okropna.....
Jutro krzywa cukrowa ;/ boję sie wyniku ....
Co ja mam powiedzieć....remont mam na klatce
Od samego rana wiercą ,młotami rąbią ....spawają ...w domu rozpierdziel bedzie 17 w czw....akurat jak ide na wizyte ;/ Gazu nie bede miała....muszę iść do tesciów umyć się ....no szkoda słow normalnie ;/
Pogoda okropna.....
Jutro krzywa cukrowa ;/ boję sie wyniku ....
nieufna
Fanka BB :)
Jedna, tam w ulotce jest napisane dwie, ale biore jedna. A Ty?Nieufna bierzesz jedna czy dwie?
Olcia, a mozesz czyms te afty i kurzajki smarowac w ciazy? Kurzajki moga byc chyba infekcja wirusowa tez, idziesz do lekarza?
Czy ktoras z Was ma lozysko nisko osadzone? Mi w czwartek powiedziano ze moje zaslania kanal rodny i zakazali seksu i podrozy. Wczoraj w innym szpitalu zmierzono ze jest 5mm od ujscia szyjki i lekarz powiedzial ze jezeli nie mialam krwawien to moge leciec samolotem. I teraz mam dylemat. Czy ktoras byla w podobnej sytuacji lub cos wie na ten temat?
Czy ktoras z Was ma lozysko nisko osadzone? Mi w czwartek powiedziano ze moje zaslania kanal rodny i zakazali seksu i podrozy. Wczoraj w innym szpitalu zmierzono ze jest 5mm od ujscia szyjki i lekarz powiedzial ze jezeli nie mialam krwawien to moge leciec samolotem. I teraz mam dylemat. Czy ktoras byla w podobnej sytuacji lub cos wie na ten temat?
alinka
Ja się witam że szpitala.
Od 5:30 na nogach, teraz czekam na łóżko i jeszcze chyba długo poczekam
Paula trzymam kciuki daj znac po badaniu
Needi
Co do podróży to mie wiem ale do około 30 tyg może się jeszcze przesunąćOlcia, a mozesz czyms te afty i kurzajki smarowac w ciazy? Kurzajki moga byc chyba infekcja wirusowa tez, idziesz do lekarza?
reklama
Needi
Ile tam bedziesz?Ja się witam że szpitala.