reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Cukrzyca właśnie też jest od nieregularnego jedzenia,bo cukry musisz regularnie dostarczac

Teoretycznie wiem, ale jakos trudno mi sie do tego zastosowac...
Zreszta, moj organizm dostaje cukry "regularnie" - ot, nieco pelnoziarnistych produktow w nocy i "sniadanie" okolo 14-tej... Tak jest od TYLU juz lat, ze moj organizm na pewno wie, ze dostanie jesc o tej i o tej... Nie jestem glodna wczesniej, a zakladam, ze organizm sam reguluje to za sprawa uczucia glodu/sytosci?

No i zakladam, ze jednak mi to sluzy ( do tej pory przynajmniej ), bo jestem zupelnie szczupla.. Kiedys jadlam czesciej i zdecydowanie mialam nadwage.

Ziobaczymy, co sie okaze w poniedzialek...

Nieufna, nie bedziesz przypadkiem z siostra niebawem rozmawiac..? Mialabym prywate... Wyczytalam cos o neutralizowaniu rteci siarka, ale nie bardzo wiem, jak i co...

Jest jeszcze jedna opcja - w lazience sa dwa odplywy, takie dwie "kratki" - wiec w zasadzie moglabym odkrecic zimna wode w prysznicu i pozwolic jej sie lac...a z wszystko splynie. Tylko czy to jest sposob ?!?

reklama
Zreszta, moj organizm dostaje cukry "regularnie" - ot, nieco pelnoziarnistych produktow w nocy i "sniadanie" okolo 14-tej... Tak jest od TYLU juz lat, ze moj organizm na pewno wie, ze dostanie jesc o tej i o tej... Nie jestem glodna wczesniej, a zakladam, ze organizm sam reguluje to za sprawa uczucia glodu/sytosci?

No i zakladam, ze jednak mi to sluzy ( do tej pory przynajmniej ), bo jestem zupelnie szczupla.. Kiedys jadlam czesciej i zdecydowanie mialam nadwage.

Nieufna, nie bedziesz przypadkiem z siostra niebawem rozmawiac..? Mialabym prywate... Wyczytalam cos o neutralizowaniu rteci siarka, ale nie bardzo wiem, jak i co...

Jest jeszcze jedna opcja - w lazience sa dwa odplywy, takie dwie "kratki" - wiec w zasadzie moglabym odkrecic zimna wode w prysznicu i pozwolic jej sie lac...a z wszystko splynie. Tylko czy to jest sposob ?!?

Wieczorem powiem jej o co chodzi i co ona na to.

Dziewuszki moje kochane... tak czytam posty i troche oczom nie wierze....
Proponuje nie zwracac i nie komentowac dziwnych pytan badz wypowiedzi.. jestesmy na forum publicznym i tak naprawde nie wiemy kto znajduje sie tak naprawde pod danym nickiem, a z doświadczenia wiem ze osoby ktore sa "trollami" szukaja glupiej dyskusji.. jezeli dana osoba zobaczy ze nikt sie Nia nie interesuje to zniknie..
Pozdrawiam Was serdecznie :*

witajcie kochane:)

ale naprodukowalyscie..no szok...i tyle tematow ze nie wiadomo od czego zaczac..

Zaczne od najwazniejszej:) Bylismy wczoraj na badaniach oj dlugo nas badal i okazalo sie ze jest CORECZKA:) no w szokuuuu jestesmy bo kazdy "wrozyl"ze chlopak bo niby po mnie widac ze chlopak hhmmmm:) a tu taka niespodzianka az sie usmialam bo jak gin powiedzial to od razu powiedzialam coreczka mamusiiiiiiii a moj maz powiedzial coreczka tatusia bedzie ukochana hahahaha no wiec juz wiemy teraz kolejna wizyta za jakies 3,4 tygodnie w miedzy czasie zrobic musze echo serca malenstwa zeby sprawdzic czy wszystko dobrze.

Co do bolu w podbrzuszu o ktorym pisalysmy wczoraj powiedzial ze to przy pierwszej ciazy calkiem normalne...jesli boli przy zalatwianiu sie.Ja mialam w wynikach moczu napisane ze mam bakterie-sa to inaczej po prostu infekcje spowodowane tym, ze wszystko nam sie rozszerza...i jestesmy bardziej podatne na wlasnie infekcje ogolnie nic groznego ale trzeba szybko reagowac -wiec podal mi taki proszek MONURAL-jedna zaszetka w opakowaniu smak pomaranczowy dobry trzeba przed snem zrobic siku pozadnie aby przez cala noc nie sikac i przed snem trzeba wypic ten proszek rozcienczony z woda jest to po prostu antybiotyk. Powiem Wam ze juz dzis czułam różnicę z rana przy sikaniu serio...nie bolalo mnie...czuje sie dobrze i siedze wlasnie w pracy a dzidzia mnie kopie wiec Was pozdrawia!!!!!!
gratuluje coreczki :)
dzieki za info w zwiazku z tymi bolami, ja niestety nic na nie nie dostane ale przynajmniej mnie uspokoilas i nie bede sie nimi jakos wielce przejmowac :)

Teoretycznie się nie zdziw jak urodzisz chore dziecko przy cukrzycy i takim jedzeniu...

Dziewuszki moje kochane... tak czytam posty i troche oczom nie wierze....
Proponuje nie zwracac i nie komentowac dziwnych pytan badz wypowiedzi.. jestesmy na forum publicznym i tak naprawde nie wiemy kto znajduje sie tak naprawde pod danym nickiem, a z doświadczenia wiem ze osoby ktore sa "trollami" szukaja glupiej dyskusji.. jezeli dana osoba zobaczy ze nikt sie Nia nie interesuje to zniknie..
Pozdrawiam Was serdecznie :*

Popieram :-)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Suuuper;)))
A czemu się nie cieszysz??

My spakowaliśmy 15 kartonów książek. Żal mi się z nimi rozstawać, bo ja uwielbiam przeczytać książkę i ją mieć na półce ;)
Ale mając ograniczone miejsce musimy część wywieźć do mamy.
Pociesza mnie myśl, że po remoncie będzie ładnie, bo teraz jakby huragan przeszedł ble
Nie mam powodu żeby jeszcze jakieś kupić ;-)

gratuluje coreczki :)
dzieki za info w zwiazku z tymi bolami, ja niestety nic na nie nie dostane ale przynajmniej mnie uspokoilas i nie bede sie nimi jakos wielce przejmowac :)
DZIEKUJE:) no caly dzien dzisiaj o niej mysle..rozmawiam z nia czasem zakopie...ale na szczescie nie boli mnie juz podbrzusze powiem Ci , ze jesli Cie boli to zapytaj czy to jest normalne u Ciebie co Twoj lekarz mysli o MUNORAL...ja jak ide do mojego to pytam o wszystko co sie da..nawet wczroaj zapytalam czy w razie czegooooo jak bedzie sie cos dziac a ja nie bede wiedziec jak sobie pomoc czy moge do niego dzwonić:) Ale ogolnie powiedzial ze to ze boli to ogolnie normalne rozszerza sie wszytsko...powieksza..ale trzeba kontrolowac mocz..i te bakterie..

reklama
Dziękuję Fazerkamm:)bardzo się ciesze..na prawdę aż zasnąć wczoraj nie mogłam moja malutka kruszynka mamusi no i tatusia;)ale bardziej mamusi;) hahahaha nie no żartuję...a Ty masz co?

Do góry