ślicznaKupiłam białą, taką przyległą do ciała z koronką na plecach a z przodu jest cała biała i rękawy ma też koronkowe
reklama
przyjedziemy z "delegacją życzeniową" ale by była heca z 30 kobiet z brzuchami w jednym miejscuTa akurat jest z takiego materiału który się rozciąga bo też się obawiałam że przez te dwa tygodnie jeszcze mi brzuch urośnie
dariazgr
Fanka BB :)
a myslalam ze tylko ja tam mam. doprowadzaja mnie one do szalu!
Jolcia_
witajcie
czytam co u Was
Na tapecie waga, u mnie około 2 kg na plusie
Doris- a może woda Ci się zatryzmuje w organizmie? choć Doris to 7 kg wcale nie jest dużo
Lizzy- nie zazroszczę gości bez wyczucia... ja jak się źle czułam ostatnio to po prostu powiedziałam, że nie czuję się najlepiej i musze się położyć
Nieufna- piękne ubranka
Giulla- ja też się piszę na te wyścigi i liczę na pierwsze miejsce po ciąży z Ami bardzo szybko załoyłam swoje rureczki 34
Needi- pochwal sie co tam wylicytowałaś
Ja jutro usg połówkowe już się nie mogę doczekać!!!
czytam co u Was
Doris- a może woda Ci się zatryzmuje w organizmie? choć Doris to 7 kg wcale nie jest dużo
Lizzy- nie zazroszczę gości bez wyczucia... ja jak się źle czułam ostatnio to po prostu powiedziałam, że nie czuję się najlepiej i musze się położyć
Nieufna- piękne ubranka
Giulla- ja też się piszę na te wyścigi i liczę na pierwsze miejsce po ciąży z Ami bardzo szybko załoyłam swoje rureczki 34
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Mi się dziś udało w końcu zrobić pranie
rzeczy które dostałam od siostry. narazie nawet nie będę prasować bo wypiore to jeszcze z 2 razy. narazie tylko chciałam odświeżyć. juz mniej więcej wiem czego mi brakuje...będę pomału dokupowac musze rozkładać zakupy na poszczególne miesiące bo straszne wydatki mamy w związku z ślubem.
rzeczy które dostałam od siostry. narazie nawet nie będę prasować bo wypiore to jeszcze z 2 razy. narazie tylko chciałam odświeżyć. juz mniej więcej wiem czego mi brakuje...będę pomału dokupowac musze rozkładać zakupy na poszczególne miesiące bo straszne wydatki mamy w związku z ślubem.
Kamcia2810
U mnie jak na razie 3kg na plusie.
Linie negra mialam dość dlugo. Rok albo 1,5 roku po porodzie jeszcze była.
Jolcia ty lepiej nie bierz udzialu w tym wyscigu o chudniecie bo zostawisz nas bez
Linie negra mialam dość dlugo. Rok albo 1,5 roku po porodzie jeszcze była.
Jolcia ty lepiej nie bierz udzialu w tym wyscigu o chudniecie bo zostawisz nas bez
Needi
Super ta sukienka :-)Kupiłam białą, taką przyległą do ciała z koronką na plecach a z przodu jest cała biała i rękawy ma też koronkowe
Needi
Jeszcze mi nie przyszło ;-)witajcie
czytam co u Was
Nieufna- piękne ubranka
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Jolcia, pewnie gdzieś się zbiera ta woda, no w moim cellulicie co się pojawia :-) ale opuchnięta nie jestem :-)