reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
W końcu przeczytałam wszystko:) zawsze po ilości postów widać kiedy jest koniec weekendu, nie trzeba w kalendarz zaglądać :D

witajcie :)
czytam co u Was :)
Na tapecie waga, u mnie około 2 kg na plusie :)
Doris- a może woda Ci się zatryzmuje w organizmie? choć Doris to 7 kg wcale nie jest dużo :)

Lizzy- nie zazroszczę gości bez wyczucia... ja jak się źle czułam ostatnio to po prostu powiedziałam, że nie czuję się najlepiej i musze się położyć :)

Nieufna- piękne ubranka :)

Giulla- ja też się piszę na te wyścigi i liczę na pierwsze miejsce :) po ciąży z Ami bardzo szybko załoyłam swoje rureczki 34 :)

Needi- pochwal sie co tam wylicytowałaś :)

Ja jutro usg połówkowe już się nie mogę doczekać!!!

Mi się dziś udało w końcu zrobić pranie
rzeczy które dostałam od siostry. narazie nawet nie będę prasować bo wypiore to jeszcze z 2 razy. narazie tylko chciałam odświeżyć. juz mniej więcej wiem czego mi brakuje...będę pomału dokupowac musze rozkładać zakupy na poszczególne miesiące bo straszne wydatki mamy w związku z ślubem.

U mnie jak na razie 3kg na plusie.
Linie negra mialam dość dlugo. Rok albo 1,5 roku po porodzie jeszcze była.
Jolcia ty lepiej nie bierz udzialu w tym wyscigu o chudniecie bo zostawisz nas bez :p

witajcie :)
czytam co u Was :)
Na tapecie waga, u mnie około 2 kg na plusie :)
Doris- a może woda Ci się zatryzmuje w organizmie? choć Doris to 7 kg wcale nie jest dużo :)

Lizzy- nie zazroszczę gości bez wyczucia... ja jak się źle czułam ostatnio to po prostu powiedziałam, że nie czuję się najlepiej i musze się położyć :)

Nieufna- piękne ubranka :)

Giulla- ja też się piszę na te wyścigi i liczę na pierwsze miejsce :) po ciąży z Ami bardzo szybko załoyłam swoje rureczki 34 :)

Needi- pochwal sie co tam wylicytowałaś :)

Ja jutro usg połówkowe już się nie mogę doczekać!!!
Jeszcze mi nie przyszło ;-)

reklama
Do góry