reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja w wyścigu nie biorę udziału [emoji3] nie lubię przegrywać [emoji3] ha ha a tak na poważnie to ja już mam dyche do przodu a gdzie tu do porodu a gdzie jeszcze po

f2w3kw7ihyqz70ec.png

PO porodzie używałam czopków procto hemolan i bardzo szybko mi pomogły..może spróbuj?

Dzięki Iwona, muszę spróbować.
A żeby było śmieszniej, wczoraj zauważyłam ogromnego żylaka na wewnętrznej stronie uda, zaczynającego się od okolicy bikini, wrrrr.

Ilona, śliczna sukienka.

Ja przytyłam ze 3 kg, ale jak tak dalej moja mamusia będzie kupować drożdżóweczki, to czuję, że waga szybko ruszy w górę.

Napiszę Wam, jak szanowny małżonek mnie dzisiaj wnerwił. Jedziemy sobie autem, ja prowadzę i na przełączce wyjeżdżałam i jakiś kolo z tyłu trąbił, czy na nas, nie wiadomo. W każdym bądź razie mąż wystawił palec przez szybę, na co koleś za nami zaczął nas gonić i trąbić. Na światłach zrównał się z nami no i oczywiście pyskówka z mężem przez szybę. Myślałam, że tego dziada zabiję. Popłakałam się potem z nerwów, ale on i tak uważa, że miał rację. Normalnie agresywny typ o rozwoju emocjonalnym rozwielitki. Jest po prostu beznadziejny, aż mi ręce opadły. Ostatnio czyta tylko o broni i politycznych spiskach, a agresja w nim wzrasta w zastraszającym tempie. Aż się boję, co będzie potem.

Napiszę Wam, jak szanowny małżonek mnie dzisiaj wnerwił. Jedziemy sobie autem, ja prowadzę i na przełączce wyjeżdżałam i jakiś kolo z tyłu trąbił, czy na nas, nie wiadomo. W każdym bądź razie mąż wystawił palec przez szybę, na co koleś za nami zaczął nas gonić i trąbić. Na światłach zrównał się z nami no i oczywiście pyskówka z mężem przez szybę. Myślałam, że tego dziada zabiję. Popłakałam się potem z nerwów, ale on i tak uważa, że miał rację. Normalnie agresywny typ o rozwoju emocjonalnym rozwielitki. Jest po prostu beznadziejny, aż mi ręce opadły. Ostatnio czyta tylko o broni i politycznych spiskach, a agresja w nim wzrasta w zastraszającym tempie. Aż się boję, co będzie potem.
Faceci tak mają choć mój nie aż tak, ale to koguty

Zapisz go na jakiś sport to się trochę rozladuje

Chodzi na siłownię, żre jakieś odżywki, żywi się kurczakami z ryżem i przez to jeszcze bardziej buzuje w nim. A w połączeniu z jego poczuciem, że jest najlepszy i ma zawsze rację, tworzy to mieszankę wybuchową. I mogę sobie mówić do niego, jakbym mówiła do ściany, eh.

Mamy podobny typ mężów. Też ogląda dużo głupich filmów po których mam wrażenie że jest bardziej agresywny a wogole o rasizmie już nie wspomnę.

reklama
Aga, właśnie zapomniałam wspomnieć o rasizmie. Mój ostatnio chodzi w patriotycznych koszulkach i w ogóle stał się strasznym patriotą.

Do góry