reklama
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
PO porodzie używałam czopków procto hemolan i bardzo szybko mi pomogły..może spróbuj?
Dzięki Iwona, muszę spróbować.
A żeby było śmieszniej, wczoraj zauważyłam ogromnego żylaka na wewnętrznej stronie uda, zaczynającego się od okolicy bikini, wrrrr.
Ilona, śliczna sukienka.
Ja przytyłam ze 3 kg, ale jak tak dalej moja mamusia będzie kupować drożdżóweczki, to czuję, że waga szybko ruszy w górę.
Postaram się jutro zrobić jakieś ładne zdjęcie bo na dzisiaj mam już dość przebieraniaSuper Ilonka, przymierzyla byś ja
A no za 6 tygodni to faktycznie mogłoby być ciężkoAle ja ślub mam dopiero za 6 tygodni wiec tego typu sukienka odpada
panna_migotka
Napiszę Wam, jak szanowny małżonek mnie dzisiaj wnerwił. Jedziemy sobie autem, ja prowadzę i na przełączce wyjeżdżałam i jakiś kolo z tyłu trąbił, czy na nas, nie wiadomo. W każdym bądź razie mąż wystawił palec przez szybę, na co koleś za nami zaczął nas gonić i trąbić. Na światłach zrównał się z nami no i oczywiście pyskówka z mężem przez szybę. Myślałam, że tego dziada zabiję. Popłakałam się potem z nerwów, ale on i tak uważa, że miał rację. Normalnie agresywny typ o rozwoju emocjonalnym rozwielitki. Jest po prostu beznadziejny, aż mi ręce opadły. Ostatnio czyta tylko o broni i politycznych spiskach, a agresja w nim wzrasta w zastraszającym tempie. Aż się boję, co będzie potem.
madziolina_p
Fanka BB :)
Faceci tak mają choć mój nie aż tak, ale to kogutyNapiszę Wam, jak szanowny małżonek mnie dzisiaj wnerwił. Jedziemy sobie autem, ja prowadzę i na przełączce wyjeżdżałam i jakiś kolo z tyłu trąbił, czy na nas, nie wiadomo. W każdym bądź razie mąż wystawił palec przez szybę, na co koleś za nami zaczął nas gonić i trąbić. Na światłach zrównał się z nami no i oczywiście pyskówka z mężem przez szybę. Myślałam, że tego dziada zabiję. Popłakałam się potem z nerwów, ale on i tak uważa, że miał rację. Normalnie agresywny typ o rozwoju emocjonalnym rozwielitki. Jest po prostu beznadziejny, aż mi ręce opadły. Ostatnio czyta tylko o broni i politycznych spiskach, a agresja w nim wzrasta w zastraszającym tempie. Aż się boję, co będzie potem.
Needi
Zapisz go na jakiś sport to się trochę rozladujeNapiszę Wam, jak szanowny małżonek mnie dzisiaj wnerwił. Jedziemy sobie autem, ja prowadzę i na przełączce wyjeżdżałam i jakiś kolo z tyłu trąbił, czy na nas, nie wiadomo. W każdym bądź razie mąż wystawił palec przez szybę, na co koleś za nami zaczął nas gonić i trąbić. Na światłach zrównał się z nami no i oczywiście pyskówka z mężem przez szybę. Myślałam, że tego dziada zabiję. Popłakałam się potem z nerwów, ale on i tak uważa, że miał rację. Normalnie agresywny typ o rozwoju emocjonalnym rozwielitki. Jest po prostu beznadziejny, aż mi ręce opadły. Ostatnio czyta tylko o broni i politycznych spiskach, a agresja w nim wzrasta w zastraszającym tempie. Aż się boję, co będzie potem.
panna_migotka
Chodzi na siłownię, żre jakieś odżywki, żywi się kurczakami z ryżem i przez to jeszcze bardziej buzuje w nim. A w połączeniu z jego poczuciem, że jest najlepszy i ma zawsze rację, tworzy to mieszankę wybuchową. I mogę sobie mówić do niego, jakbym mówiła do ściany, eh.
Aga30+
Mamy podobny typ mężów. Też ogląda dużo głupich filmów po których mam wrażenie że jest bardziej agresywny a wogole o rasizmie już nie wspomnę.Napiszę Wam, jak szanowny małżonek mnie dzisiaj wnerwił. Jedziemy sobie autem, ja prowadzę i na przełączce wyjeżdżałam i jakiś kolo z tyłu trąbił, czy na nas, nie wiadomo. W każdym bądź razie mąż wystawił palec przez szybę, na co koleś za nami zaczął nas gonić i trąbić. Na światłach zrównał się z nami no i oczywiście pyskówka z mężem przez szybę. Myślałam, że tego dziada zabiję. Popłakałam się potem z nerwów, ale on i tak uważa, że miał rację. Normalnie agresywny typ o rozwoju emocjonalnym rozwielitki. Jest po prostu beznadziejny, aż mi ręce opadły. Ostatnio czyta tylko o broni i politycznych spiskach, a agresja w nim wzrasta w zastraszającym tempie. Aż się boję, co będzie potem.
reklama
panna_migotka
Aga, właśnie zapomniałam wspomnieć o rasizmie. Mój ostatnio chodzi w patriotycznych koszulkach i w ogóle stał się strasznym patriotą.