Ta akurat jest z takiego materiału który się rozciąga bo też się obawiałam że przez te dwa tygodnie jeszcze mi brzuch urośnieśliczna ale ja z moim brzuchem to się nie mieszcze w takie. tym bardziej ze do ślubu jeszcze trochę..
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
bardzo ładnaKupiłam białą, taką przyległą do ciała z koronką na plecach a z przodu jest cała biała i rękawy ma też koronkowe
madziolina_p
Fanka BB :)
Super Ilonka, przymierzyla byś ja
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ale ja ślub mam dopiero za 6 tygodni wiec tego typu sukienka odpada
PO porodzie używałam czopków procto hemolan i bardzo szybko mi pomogły..może spróbuj?A mi popękały z kolei naczynka na nodze, mam żylaki w miejscu intymnym i hemoroidy, z których codziennie mi krew leci w dużej ilości. Kończę juz opakowanie cyclo 3 fort, ale nie widzę efektów.
oj mam to samo ze spaniemwitam nowa mamusie
co do cwiczen to ja uprawiam sport lezenie na kanapie ale po ciazy bede sie ruszac, oj bede, by te kg pospadaly bo bez ruchu to samo nie pojdzie
@zielona &&&
@nieufna chcialabym na zjawe, ale ja ostatnio to jak cokolwiek wlacze sobie by obejrzec to od razu kima, a tak glupio kimac w kinie
teża miałam się was pytać, bo w pierwszej ciąży tego nie miałam a teraz normalnie na brzuchu obok pępka urosły mi włoski, czy u was też coś podobnego ma miejsce?
tak mi powiedział lekarz jak zaczęłam marudzić ze ja jakoś tak nic, więc postanowiłam posłuchaćCzy dobrze? Chyba lepiej przytyć 1 kg niż 7 kg w połowie ciąży
reklama
MI się w końcu "wycisnęło" poprosiłam by goście zmienili pokój bo tu kąpie zawsze dziecko i niestety przepraszam ale u nas to czas spania..i sobie wyszli całkiem trudnoLizzy współczuję takiej imprezy. Niestety czasem nawet najbliżsi nie wiedzą jak się zachować. Mnie bardzo męczyło po urodzeniu synka, jak niektórzy "na chwilę" zaglądali i siedzieli i siedzieli. I nie przeszkadzało im, jak mówiliśmy, że zaraz pora kąpieli, albo mały zaczynał płakać, bo był zmęczony. Kilka razy już mi się coś cisnęło na usta i też mi przykro było...