reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ale ja się nie odchudzać,poprostu nie miałam ochoty się obzeraz tak jak przy pierwszym,tam jadłam pączki itp po 22... I w dniu porodu było plus 13 więc może mam tak urodę.
Ale od dwóch dni mam mega ochotę na jedzenie więc może przytyje.
Aaa i dziś ostatni dzień w pracy!!! Od jutra zwolnienie

Niestety czasem nawet najbliżsi nie wiedzą jak się zachować.
To byli znajomi, którzy dzieci nie mają i jeszcze chyba o tym temacie nie myślą. Ale fakt, jak się dzidzia urodzi to nie wiem czy ich zaproszę, jak tak.ma to wyglądać... Ludzie nie.mają czasem wyczucia..

Witam się dziewczynki ;) miałam coś z forum poczytałam was ale nie wiem co komu miałam napisać . Ale ogólnie jeśli chodzi o wagę to mam +5 kg ale chyba schudłam znowu . A i zrobiła mi się ta linia o której pisały się nawet powyżej pępka. Ogólnie dużo się u mnie działo ale nie mam siły o tym pisać . Za dziewczyny wizytujace ściskam kciuki i głową do góry ja idę w czwartek do lekarza a 08.03 mam połowkowe ;)

Kupiłam białą, taką przyległą do ciała z koronką na plecach a z przodu jest cała biała i rękawy ma też koronkowe :)

Załączniki

• 20160229_152155.jpg
    20160229_152155.jpg
    361,7 KB · Wyświetleń: 76
  • 20160229_152217.jpg
    20160229_152217.jpg
    338,5 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Do góry