reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja przez 3 tygodnie 2 kg przytylam i boje się ze jak teraz rusze to się nie zatrzymam. bo jakby to było od początku ciąży to bym się cieszyła ale wzrost tej wagi to jest przez okres ostatnich niecałych 3 tygodni.

Ja też mam +6 kg.. i tez wydaje mi się wporo tym bardziej ze te 4 kg w miesiąc przytyłam boje się co będzie dalej..
Mendoza wypoczywaj dużo:*
U mnie również zimno i nie ruszam sie z domu :)

Oczywiście że tak. Nie obżeram się, nie mam zachcianek,spaceruje,za niedługo idę na fitness dla kobiet w ciąży. Taka moja uroda,nie jestem wysoka,widocznie tak musiałam przytyć,ale po czym tak przytyłam to też nie wiem :)))) ciaza to nie rewia modelek,nie chodzi o to żeby być najchudszą a (naj,no może bez przesady!)zdrowszą!

reklama
Do góry