reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Gwiazda ja wczoraj mialam taki ból. Ruszyć się nie mogłam. Poza tym dziś cały dzień czuje dziwny ucisk na krocze. Twardnienia mam od tygodnia z tym ze to akurat miałam całą poprzednią ciaze i leżałam w szpitalu a oni i tak nic nie robili :/
Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze! Oby tylko sprawdzili co tam w brzuszku i Cie wypuścili

A powiedzcie, czy laktator jest niezbędny, potrzebny czy czasem zupełnie nieprzydatny? bo widziałam, że są i ręczne i elektroniczne, czy jakieś takie... zupełnie nie mam pojęcia czy w taki sprzęt się lepiej wyposażyć od razu czy nie jest pilne. Może dla doświadczonych to śmieszne pytanie, ale nie mam pojęcia o mamusiowaniu i niezbędnikach :(
Ja miałam i reczny i elektryczny bo za dużo pokarmu i mnie rozsadzalo na początku i uzywalam jak odmawiałam od piersi. Jak już masz jakiś kupić to kup elektryczny bo recznie się tylko namachasz a tak nie odciagniesz. Ja miałam z canpola najtansze

Hej dziewczyny, dawno mnie nie było, ale niestety przez pracę i mój aktywny tryb życia nie mam kiedy tu napisać:( Dziś pisze, żeby przekazać, że jutro jadę na wakacje. Lekarka mi pozwoliła tzn. nie mam przeciwwskazań ciążowych natomiast jak zareaguje na klimat i lot samolotem nikt mi tego nie powie:) Mam zamiar pracować do końca kwietnia, ale wczoraj wieczorem tak mnie plecy bolały, że nie mogłam nawet się spakować. Także coś czuje, że jak bóle będą częstsze to się wcześniej wybiorę na L4. Poza tym jeszcze nie czuje maleństwa, ale mam nadzieje, ze to kwestia 2-3 tygodnii:) Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie !!

Gwiazda daj znac koniecznie co na Ip powiedzą.
Wy już kupujecie a ja nic, ale ja wózek mam, ciuszki po młodym więc jak się okaże dziewczynka to troszkę dokupie ale nie będę wariowac, ale takie apteczne rzeczy itp to później. Ja cały czas mam w głowie ze za wcześnie...
Ja też mam ciuszki po Martynce tylko że zimowe i muszę coś dokupić na lato tylko też myślę że za wcześnie. A jak pomylili się z płcią? :-)

Dziewczyny ponawiam pytanie o piłkę tą na którą się siada i''buja''. Nie wiem jak się nazywa. Uzywacie używałyście? To coś daje?

I czy któraś może polecić jakieś rajtuzy ciazowe? Bo te z Rosmanna z dupy mi lecą. :-)

Witajcie :)

Gwiazda_237 i jak tam Kochana?

Needi ja mialan taka zwykle pilke do gimnastyki nie wiele ona dala ;)

Dziewuszki robilam wczoraj placki ziemniaczane, zostalo mi jeszcze ciasta (dalam do lodowki) myslicie ze dzis się bedzie nadawalo zebym znow usmazyla placki czy masa do wyrzucenia?

reklama
Witajcie :)

Gwiazda_237 i jak tam Kochana?

Needi ja mialan taka zwykle pilke do gimnastyki nie wiele ona dala ;)

Dziewuszki robilam wczoraj placki ziemniaczane, zostalo mi jeszcze ciasta (dalam do lodowki) myslicie ze dzis się bedzie nadawalo zebym znow usmazyla placki czy masa do wyrzucenia?
Mój mąż je takie placki. Będą ciemniejsze i nie chrupiace ale można zjeść.
No i nie takie smaczne ;-)

Do góry