reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Zbieramy, zbieramy ;) właśnie myślałam o używanych, na all można "paczki" ciuszków kupić.

Dokładnie, ja np jutro jadę po podgrzewacz za 30 zł jeszcze na gwarancji canpol więdz dobra firma.
Ja szukam ogłoszeń z okolicy, zawsze można obejżeć i nie tracisz na przesyłkę

A ciuszki to już wogóle, kilka razy założysz i odkładasz do wora.

Ja dostałam dwa worki ubrań dużo z metka...w lumpku kupiłam tez reklamowke nie zniszczonych... a dwie sukienki fakt na 12 miesięcy były z metkami po 3 zł...

f2w3kw7ihyqz70ec.png

A powiedzcie, czy laktator jest niezbędny, potrzebny czy czasem zupełnie nieprzydatny? bo widziałam, że są i ręczne i elektroniczne, czy jakieś takie... zupełnie nie mam pojęcia czy w taki sprzęt się lepiej wyposażyć od razu czy nie jest pilne. Może dla doświadczonych to śmieszne pytanie, ale nie mam pojęcia o mamusiowaniu i niezbędnikach :(

Lizzy do Majki nie potrzebowałam do Lilianki kupiłam ale jak już byłam w szpitalu oczywiście oddałam ale kupiłam tylko dlatego że chciałam ją karmić a leżała w inkubatorze

reklama
Do góry