reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Zbieramy, zbieramy ;) właśnie myślałam o używanych, na all można "paczki" ciuszków kupić.

Dokładnie, ja np jutro jadę po podgrzewacz za 30 zł jeszcze na gwarancji canpol więdz dobra firma.
Ja szukam ogłoszeń z okolicy, zawsze można obejżeć i nie tracisz na przesyłkę

A ciuszki to już wogóle, kilka razy założysz i odkładasz do wora.

Ja dostałam dwa worki ubrań dużo z metka...w lumpku kupiłam tez reklamowke nie zniszczonych... a dwie sukienki fakt na 12 miesięcy były z metkami po 3 zł...

f2w3kw7ihyqz70ec.png

A powiedzcie, czy laktator jest niezbędny, potrzebny czy czasem zupełnie nieprzydatny? bo widziałam, że są i ręczne i elektroniczne, czy jakieś takie... zupełnie nie mam pojęcia czy w taki sprzęt się lepiej wyposażyć od razu czy nie jest pilne. Może dla doświadczonych to śmieszne pytanie, ale nie mam pojęcia o mamusiowaniu i niezbędnikach :(

Lizzy do Majki nie potrzebowałam do Lilianki kupiłam ale jak już byłam w szpitalu oczywiście oddałam ale kupiłam tylko dlatego że chciałam ją karmić a leżała w inkubatorze

reklama
Do góry