reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

A ja dziewczyny się czuje coraz gorzej. Niedobrze mi czasem i słabo. W pracy ledwo siedzę... Nie wiem czy jutro z rana nie pójdę do lekarza i nie wezmę zwolnienia. W sumie miałam pracować do 29.02 więc już niedługo ale nie wiem czy dam radę i jeszcze jadę do pracy ponad godzinę... Zdecydowanie ta druga ciąża jest słabsza, w pierwszej czułam się o niebo lepiej
Moja pierwsza ciąża też była laitowA w porownaniu z tą. Niecały tydzień nikogo nie zbawi a ty już odpoczniesz

reklama
Ilona jak ostatnio spalam po 3h dzis bylo lepiej.. i wydaje mi sie ze przyczyna byla pelnia.. dzieci tez tak maja ze przy pelni zle spia.. moze tez to dotyczy kobiet w ciąży.

Ja też przez kilka nocy źle spałam, budziłam sie i nie mogłam zasnąć, a dzisiaj super i cała noc przespana, więc może rzeczywiście to wina pełni :)

hej dziewczynki potrzebuje pomocy jak leze to ze mną wszystko w porządku ale jak już siedzę boli mnie lewy jajnik a jak wstanę to mam cały brzuch twardy i nie wiem co robić bo mój lekarz juz dziś nie przejmuje dopiero w czwartek ; ( wzięłam juz nospe i dalej to samo i nie jestem wstanie noc zrobić :(
Że lewy jajnik to bym powiedziała że się rozciąga ale że brzuch twardnieje przy staniu to gorzej. Jakieś uplawy inne?

Że lewy jajnik to bym powiedziała że się rozciąga ale że brzuch twardnieje przy staniu to gorzej. Jakieś uplawy inne?

Needi upławy standardowe nic szczególnego leżę plackiem ba trochę przeszło ale znowu czuje pulswowanie i powoli ból wiec godzina bez bólu a teraz powoli wraca . No brzuch przestał po nospie twardniec ale poczekam jeszcze co będzie dalej ;(

Kurcze jak tak opowiadacie o tym że z kolejną ciążą samopoczucie jest gorsze to ja chyba nie zdecyduję się na drugie dziecko. Mój pierwszy trymestr był straszny, wszystko co zjadłam to zwracałam i mdłości cały dzień mnie męczyły. Całe dnie leżałam w lóżku

reklama
Gwiazda, ja chyba pojechałabym sprawdzić, skoro ból powraca. Pewnie nic strasznego się nie dzieje, ale w takiej sytuacji lepiej podjechać na IP niepotrzebnie, niż się zamartwiać...

Madziolina, idź na zwolnienie, jeśli się tak czujesz. Nie ma sensu męczyć siebie ani dzieciątka.

Ja nieopatrznie sprawdziłam maile z pracy i już mi gorzej, zdenerwowałam się głupia ja. Za 2h mam połówkowe, muszę się jakoś uspokoić do wizyty... Wczoraj był taki ładny dzień u nas, słońce, ciepło, a dziś z powrótem szarówa, od razu humor gorszy.

Do góry