reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Mamy lipcowe a kiedy WY zaczynacie takie konkretne zakupy typu lozeczko,wozeczek,kosmetyki..........ciuszki..........................

Agnesdem co do zakupów to zaskoczenie łóżeczko pościele juz mam ;) wózek juz tez ;) trochę ciuszków a kosmetyki kwiecień wiec ja juz zaopatrzona ;) ale wy spokojnie kwiecień maj możecie kupować ;)

reklama
Ja już ciuszki pokupowałam. Nie mogłam przejść obojętnie koło takich slicznych malutkich ciuszkow, łóżeczko i wózek też. Pozostała drobnica tylko.

Człowiek tak się cieszy tymi rzeczami dla dziecka ze szkoda gadać. Pościel też mam. Pewnie z ciuszków jeszcze coś pokupuję bo kuszą [emoji6]

Ja poszłam na zwolnienie już w styczniu bo moja praca była stresująca a że jest to moja pierwsza ciąża (mam 29 lat) to wolałam dmuchać na zimne :) I na spokojnie wyremontowałam dwa pokoje bo w obecnym nie było miejsca na łóżeczko. No i spokojnie przygotowuję się do ślubu cywilnego który już za 3 tygodnie :)

To mnie pocieszyłaś :)
Gratuluję ślubu :-D

jejkuu sluchajcie ja nic a nic nie mam seriooo nie mialam kiedy sie tym zajac no ale moze w końcu na weekend cos kupimy lozeczko planuje kupic w maju pod koniec wózeczkiem zajmuja sie babcie:) no i ubranka...tez jakos teraz zaczne na prawde juz kupowac bo to później mniejszy wydatek jest wiadomo;) kosmetyki tez w sumie w czerwcu kupie...torbę sobie przygotuje tez w czerwcu...

reklama
co do 3 prenatalanego to ja uwazam, ze powinno sie je wykonac, czesc rzeczy wychodzi dopiero wtedy, lepiej wiedziec wczesniej.

@ilona2701 o to juz niedlugo bedzie imprezka. ale robicie tez wesele, czy tylko tak urzedowo

@patuska kotka moich znajomych po tym jak pojawilo sie dziecko zrobila sie mega agresywna, dlugo probowali ja ustawic, ale kompletnie jej odstrzelilo i ze wzgledow bezpieczenstwa musieli ja oddac, pojechala na wies. sa rozne zwierzeta.

a co do zakupow, to ja mysle po polowkowym, tak w kwietniu cos zaczne myslec bardziej

co do blizniakow to podwojne szczescie, ale i podwojny stres.

Do góry