reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
agnesdem ja zawsze miałam lekkie bóle ale dziś ro juz się z bólu skręcam dzwoniłam juz na szpital jak po godziny mi nie przejdzie to mam do nich przyjechać ; ( bo po 4 No spach powinno już ustępować a tu nic ; (

Jak nadal będzie bolalo to masz racje udaj się do szpitala niech sprawdza czy wszystko dobrze! Trzymam kciuki☺powodzenia

Mnie ostatnio wieczorami boli brzuch tak nisko... martwię się nieco, ale póki ból jest taki, że nie potrzebuję nawet sięgać po leki, to wytrzymuję i zakładam, że tam wszystko rośnie i podnosi się moje nieszczęsne łożysko!
Ja jestem w pierwszej ciąży, więc porównania nie mam, ale wiem jak się czułam chodząc do pracy, a jak jestem w domu. Cały grudzień mój wyglądał tak, że wstawałam, jechałam do pracy, wracałam z pracy, obiad i łóżko. Czułam się fatalnie (zwłaszcza, że cały dzień przy biurku, a 8godzin to było minimum). Na dodatek, że przełożona na wieść o ciąży dała mi dodatkowe obowiązki... Odkąd jestem w domu ogólnie czuję się w porządku. Zwłaszcza, że jakoś w nocy się nie wysypiam i dosypiam rano...
Gwiazda, trzymaj się... jeśli faktycznie nospy nie pomagają, to może warto, żeby zobaczył Cię lekarz..

Ja też mam dziś dzień lenia... Długo spalam i w sumie jeszcze leże w lozeczku ale trzeba się zbierać coś na obiad zrobić na szybko bo M.wróci z pracy a tu nic nie będzie do jedzenia ☺
Udanego dnia dziewczynki

Gwiazda, jak boli tak bardzo to może jedź i sprawdź, zaciskam kciuki!
Iwonaimaja - dzięki za odpowiedź :)
Ruda, no to się cieszę, mnie wczoraj brzuch pobolewał, ale dziś tfu,tfu ok :)

Hej
Ja dziś dołączam do leżących. Co prawda posprzątałam łazienkę, zrobiłam obiad i zabieram sie za składanie tony ubrań z suszarki ale nie mam weny do niczego. Chce mi się spać i najchętniej to bym z łózka nie wyszła.
Podziwiam dziewczyny, które mają jeszcze siłę do pracy chodzić (Madziolina, idź na zwolnienie)
Gwiazda, jak boli to jed na IP, nie ma na co czekać!

Mnie też czasem boli brzuch ale lekarz powiedział że to wina rozciągającej się macicy, na szczęście jest to ból do wytrzymania :) Ale taki ostry ból to lepiej sprawdzić w szpitalu. Też tak macie że w nocy nie możecie spać? Ja ostatnio mam z tym problem. Zawsze byłam śpiochem a od kilku dni mam z tym problem.

reklama
Do góry