reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja też w domu, czasem zakupy w osiedlowym sklepiku więc też się nie maluję na 15min wycieczkę... jak ostatnio wychodziliśmy i w końcu się ładna zrobiłam, to sama sobie się podobałam[emoji14]aleeeee jutro idę do fryzjera ;) obcinam moje długasy, a co! Odkąd zaczęłam zapuszczać do wesela to.ciągle długie...
Wiem co czujesz [emoji3] pracuje jako makijażystka ale ostatnio jak tylko studniówki się skończyły tak dziękowałam Bogu ze to juz koniec bo kręgosłup mi padał jak nie wiem dwie trzy godziny i nie wiedziałam jak stać.
teraz juz nikogo nie zapisuje chyba ze jakieś nagle przypadki. Nawet sama siebie nie maluje bo mi się nie chce. Byłam ostatnio u znajomej to sobie myślę zrobię włosy makijaż. Lepiej się po czułam.

W walentynki rano postanowiłam sobie ze zrobię się na bóstwo skończyło się na dresie splatanych włosach i leżeniu na łóżku tak się czułam kobieco ze nie wiem [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3]

Chyba od tego odpoczywania mnie totalne nygustwo opanowało.

f2w3kw7ihyqz70ec.png

reklama
dołączam się do totalnego lenistwa. . wrr :)
jednego dnia mam siłe na wszystko .. a innego tak padam że z łózka to wychodze zjesć albo do toalety..

Aga7151 - dzięki! A w którym tygodniu jesteś? Kogo w brzuszku nosisz?
Aga30 - jejku, to tak jak ja, z tym, że jak już wyjdę z tego domu po Nikodema do przedszkola to muszę się pomalować, bo inaczej nie wyjdę, ale z tyłkiem i udami nic nie zrobię, mogę póki co pod kurtką schować :/ Ale najchętniej to nigdzie nie wychodziłabym...
Madziagaw - witaj :)

U mnie też kiepsko z makijażem ostatnio a fryz to kucyk bo najwygodniej. dziś cały dzień spędziłam w pizamie ;) także szal z wyglądem :)

Właśnie zaliczyłam awaryjną wizytę. Myślałam, że dopadła mnie infekcja a tu mi lekarz z grzybicą wyskoczył :eek: Kurcze już na ostatniej wizycie zapomniałam mu powiedzieć, że czuję paskudne swędzenie krocza i pech chciał, że akurat przed wizytą nic mi nie dolegało. Dzisiaj znowu zaczęło mnie swędzieć i szczypać, więc poczytałam sobie troszkę na necie i się przeraziłam. Niewiele zastanawiając się poszłam do teściowej zapytać czy zostanie z Emi na 2h bo muszę jechać do lekarza i wyparowałam z domu bo Tomek zabrał mi auto i musiałam gnać do jego firmy. Była 17 a lekarz tylko do 18 przyjmuje. W 15 minut byłam pod jego firmą, ale zdyszałam się jak pies.
Teściowa 1,5h panikował, że znowu coś z dzieckiem się stało i czeka mnie szpital aż ją brzuch bolał z nerwów. A ja po prostu nie miałam czasu tłumaczyć jej "przed" o co chodzi.
Dobra, teraz idę czytać co tam naskrobałyście.

Właśnie zaliczyłam awaryjną wizytę. Myślałam, że dopadła mnie infekcja a tu mi lekarz z grzybicą wyskoczył :eek: Kurcze już na ostatniej wizycie zapomniałam mu powiedzieć, że czuję paskudne swędzenie krocza i pech chciał, że akurat przed wizytą nic mi nie dolegało. Dzisiaj znowu zaczęło mnie swędzieć i szczypać, więc poczytałam sobie troszkę na necie i się przeraziłam. Niewiele zastanawiając się poszłam do teściowej zapytać czy zostanie z Emi na 2h bo muszę jechać do lekarza i wyparowałam z domu bo Tomek zabrał mi auto i musiałam gnać do jego firmy. Była 17 a lekarz tylko do 18 przyjmuje. W 15 minut byłam pod jego firmą, ale zdyszałam się jak pies.
Teściowa 1,5h panikował, że znowu coś z dzieckiem się stało i czeka mnie szpital aż ją brzuch bolał z nerwów. A ja po prostu nie miałam czasu tłumaczyć jej "przed" o co chodzi.
Dobra, teraz idę czytać co tam naskrobałyście.
Grzybica jest dość częstym zjawiskiem w ciąży. Mi nic nie było przez te 4 miesiące a od wczoraj coś się zaczyna dziać nie dobrego.

Swojego czasu kilka dobrych miesięcy walczyłam z grzybica. Miewalam anginy od antybiotykow na nią dostawałam grzybicę potem mąż miał zapalenie i tak się wzajemnie zarazalismy aż w końcu drastyczna kuracja i spokój na trzy lata. A ciąża rządzi się swoimi prawami...

f2w3kw7ihyqz70ec.png

reklama
Jola no z taką oprawą oczu to nie musisz się malować
Zgadzam się ;) bez makijażu wyglądasz pewnie lepiej niż niejedna z ;) ja i tak na co dzień się mocno nie maluję, ale zawsze coś ;)
Przeraża mnie,.że największe będziemy latem... wolałabym chyba przezimować wielorybka pod kurtką;) hehe

Do góry