reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Aga7151 - dzięki! A w którym tygodniu jesteś? Kogo w brzuszku nosisz?
Aga30 - jejku, to tak jak ja, z tym, że jak już wyjdę z tego domu po Nikodema do przedszkola to muszę się pomalować, bo inaczej nie wyjdę, ale z tyłkiem i udami nic nie zrobię, mogę póki co pod kurtką schować :/ Ale najchętniej to nigdzie nie wychodziłabym...
Madziagaw - witaj :)
21 dzis sie zaczol, bedzie synus.
Ja sie nie maluje, po co chowac to naturalne piekno

reklama
a ja się maluje bo inaczej z domu nie wylezę:p
nawet nie wyłażąc muszę wyglądać bo u mnie zawsze ktoś niespodziewanie przyjdzie więc łóżko, dres i mop na głowie też odpada :)

Iwona, sok pomidorowy taki zwykły z kartonu, czy jakiś bardziej specjalny? Chętnie spróbuję, bo kiwi, które na mnie działa już powoli mi się przejada, a sok pomidorowy lubię bardzo. Chociaż najlepszy jest, kiedy się zmiksuje świeże pomidory, ale na taki luksus trzeba jeszcze poczekać ;)

Lila ja też źle się czuję tak grubo i do tego nie chcę mi się malować. Siedzę w domu ale czasami muszę po córki do szkoły jechać. Jadę taka gruba rozczochrana bez makijażu, wtedy córka mi mówi żebym się malowała bo się wstydzi eh [emoji168] [emoji162] [emoji156] [emoji151]
Ojej przykre słowa.
Ale ja codziennie maluje oko. Lepiej się czuję bo figurą już nie błysnę.:-)

Czesc dziewczyny! Przepraszam, że ostatnio mało mnie z Wami... Jak już pisałam remont mnie pochłania a jeszcze wczoraj smutna wiadomość do mnie dotarła - moja jedyna Babcia zmarła (95 lat). Wiec w sobotę czeka nas pogrzeb. Pięknych lat dożyła i dobrze ze choć na koniec nie musiała cierpieć... I tak jak marzyła doczekała naszego ślubu.

Przyłączam sie do dziewczyn które czują sie ze sobą słabo, też mam wrażenie, że utyłam jak świnka i źle mi z tym. Ciagle liczę ile jeszcze do porodu i jest tak daleko, że aż strach się bać co dalej. Na wagę już nie mam ochoty wchodzić. Ja maluje się codziennie bo ostatnio dużo wychodzę do ludzi zreszta bez makijażu się nie czuje...

Przyłączam sie do dziewczyn które czują sie ze sobą słabo, też mam wrażenie, że utyłam jak świnka i źle mi z tym. Ciagle liczę ile jeszcze do porodu i jest tak daleko, że aż strach się bać co dalej. Na wagę już nie mam ochoty wchodzić. Ja maluje się codziennie bo ostatnio dużo wychodzę do ludzi zreszta bez makijażu się nie czuje...
no ja dziś się ważyłam ranoi już 54kg czyli tak jakby na plusie 4kg

reklama
Malinowa przykro mi wyrazy współczucia. [emoji20]

f2w3kw7ihyqz70ec.png

Do góry