Witam!
Pauladabro - mnie też bolą pachwiny :/
Papagena - gratki ruchów! Ja wciąż czekam, tylko smyranie od czasu do czasu
Współczuję rwy kulszowej!!! Wiem, co to za ból, co jakiś czas to mam, na rehabilitację chodzę, a zaczęło się z Mikołajem w ciąży, zastrzyki wtedy na to brałam, taka wykrzywiona z bólu byłam!
Dżudka - dobrze, że jest w porządku!
Aga - witaj!
Julka, bardzo ładne
Giulia - dobrze, że już po badaniach
Jusuawa - ja w dzień też nie latam siku, za to w nocy a jakże, jeszcze po schodach muszę, bo łazienka na dole :/ Z chłopcami biegałam siku, teraz tego nie mam.
Fazerkam - pisz częściej!
Kamcia - ślicznie Ci dziękuję za odpowiedź, chociaż Ty :*
Daria, to normalne, może bardziej po jednej stronie sobie spędza czas
Ale Wam fajnie z tymi ruchami!!
Kiedy ja poczuję???? Przecież to moja trzecia ciąża! Czy można czuć smyranie od trzech tygodnie i tylko smyranie???? To przecież z dnia na dzień albo chociaż z tygodnia na tydzień powinno być coś mocniej
To może nie to wcale
Nastrój mam do niczego! Remont robić jakiś trzeba, kasy mało, Arek ma przestój w robocie, ja z zus-u jeszcze nic nie dostałam, ruchów nie czuję itd, itp!! Ryczeć się chce! I jeszcze ta moja schiza, że gdziekolwiek nie wychodzę to mam obsesję, że każdy widzi jak przytyłam, nie ciążę jeszcze, bo spod kurtki ciężko, ale mój gruby tyłek i uda
Ciągle o tym myślę, że już nie wyglądam tak fajnie jak kiedyś, a przecież to dopiero połowa. Chyba muszę sobie w łeb strzelić! Przecież to tylko ciąża, minie, potem schudnę, dziecko najważniejsze - wiem, to wszystko wiem, ale mi smutno! Żeby chociaż maleństwo uraczyło mnie kopniakiem...
Idę!