reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

fazerkamm mam to samo....pocieszaj się, że nie jesteś sama! Ja sobie tak tłumaczę, że inne się męczyły i przeżyły to ja też muszę dać radę a uwierz, że łatwo nie jest.

reklama
A próbowałaś jakiegoś specyfiku z imbirem? ponoć pomagają....Ja też mam mdłości ..jeść nie mogę ...ale funcjonować dam radę.Gorzej z gotowaniem obiadów.

Na sama mysl o zapachu imbiru mnie naciaga :/ czytałam ze migdały pomagaja, musze jutro kupic.
Ewelinka tez sie modle by ten pierwszy trymestr jak najszybciej sie skończył... z Maksiem tylko miesiąc mnie mdlilo ale chyba nie az tak bardzo jak teraz.. z tego wszystkiego nie mam na nic sily a mlody odkad wrocil z przedszkola to bajki ogląda :(

Łącze się z Wami jeśli chodzi o mdłości. . jeśli chodzi o gotowanie .. to odpycha mnie jak tylko wchodze do kuchni.. oby jak najszybciej przeszło bo uwielbiam spedzac czas w kuchni...

Jejku ja od kilku dni również mam straszne mdłości, dzisiaj wszedzie czulam dym papierosowy nawet od osób które nie pala, dwa razy bieglam do toalety, ale na szczescie udalo mi sie nie wymiotowac. Reszta zapachów tak bardzo mnie na szczęście nie męczy.
Do godziny 13 w ogole nie moge jeść, zmuszam sie ale strasznie mnie mdli, obiad dopiero , mogę w spokoju zjeść.
Dodatkowo caly czas mocno mnie boli krzyż. .
Madziagaw witam :)
Jesli chodzi o l4 to ja planuje popracowac do polowy/końca grudnia w zaleznosci jak sie bede czula :) a w przyszlym tygodniu wybiore się wyniki

A co w 1 trymestrze.mogę brać na infekcje albo podrażnienie po Luteinie? Wizyta w piątek nie ma szans jej przyśpieszyć a ja obawiam się ze moze byc do tego czasu mega zle:(

czesc dziewczyny dawno mnie u was nie było :)

Dziś miałam wizyte u gina i wszystko ok, do kolejnej musze czekac 4 tygodnie :(

Objawów ciążowych jakoś specialnie nie mam, tylko od 3 dni ciągle bym spała i tak bardzo lubie jeść :-):-)

reklama
Do góry