reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

moja dzisiejsza beta 11868 we wtorek tydzień temu miałam 755 czwartek 1767 (jak dobrze pamiętam)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny jak się liczy te tygodnie ciąży? bo juz się gubię. jak w piątek będę u lekarza to będzie 5 tydzień 0 dni od terminu ostatniej miesiączki. tzn ze to będzie który tydzień? w ogóle według bety i norm u mnie wychodzi mi 5 tydzień..

Dziewczyny jak się liczy te tygodnie ciąży? bo juz się gubię. jak w piątek będę u lekarza to będzie 5 tydzień 0 dni od terminu ostatniej miesiączki. tzn ze to będzie który tydzień? w ogóle według bety i norm u mnie wychodzi mi 5 tydzień..
6 zacznie ale lekarz będzie ci liczył że to 5 tydzień
mi teraz lekarz powiedział że liczą się tygodnie skończone

Równiez witam Cie kitty89 :) a paliłas wczesniej ze tak czujesz dym ? mi tez przeszkadza ale niestety pale :((( nie wiem czy rzucic bo słyszałam kiedys ze od razu nie wolno.. a mnie tak odrzuca ale w srodku czuje ze chce .. zapale i wymioty od razu ...
Jutro ide do lekarza to sie dowiem wszystkiego..
tez chce do konca roku popracowacc :)

Ja bym nie palila tak jak wczesniej, tylko jak juz musisz to pal 2 papierosy dziennie. Ja tez pale ale nieduze ilosci, ale w ciazy zawsze rzucalam i tak jest teraz.

reklama
panna_migotka to pewnie termin bedziemy miały na ten sam dzien :)
jutro bede wiedziała .. boze nie moge sie doczekac wizyty! :)
w takim razie dzis ostatni papieros:)!
wszystko zrobie dla dzidzi :)

Do góry