reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

moja dzisiejsza beta 11868 we wtorek tydzień temu miałam 755 czwartek 1767 (jak dobrze pamiętam)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny jak się liczy te tygodnie ciąży? bo juz się gubię. jak w piątek będę u lekarza to będzie 5 tydzień 0 dni od terminu ostatniej miesiączki. tzn ze to będzie który tydzień? w ogóle według bety i norm u mnie wychodzi mi 5 tydzień..

Dziewczyny jak się liczy te tygodnie ciąży? bo juz się gubię. jak w piątek będę u lekarza to będzie 5 tydzień 0 dni od terminu ostatniej miesiączki. tzn ze to będzie który tydzień? w ogóle według bety i norm u mnie wychodzi mi 5 tydzień..
6 zacznie ale lekarz będzie ci liczył że to 5 tydzień
mi teraz lekarz powiedział że liczą się tygodnie skończone

Równiez witam Cie kitty89 :) a paliłas wczesniej ze tak czujesz dym ? mi tez przeszkadza ale niestety pale :((( nie wiem czy rzucic bo słyszałam kiedys ze od razu nie wolno.. a mnie tak odrzuca ale w srodku czuje ze chce .. zapale i wymioty od razu ...
Jutro ide do lekarza to sie dowiem wszystkiego..
tez chce do konca roku popracowacc :)

Ja bym nie palila tak jak wczesniej, tylko jak juz musisz to pal 2 papierosy dziennie. Ja tez pale ale nieduze ilosci, ale w ciazy zawsze rzucalam i tak jest teraz.

reklama
panna_migotka to pewnie termin bedziemy miały na ten sam dzien :)
jutro bede wiedziała .. boze nie moge sie doczekac wizyty! :)
w takim razie dzis ostatni papieros:)!
wszystko zrobie dla dzidzi :)

Do góry