reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Aob no ja już siły nie mam przez takie jazdy....Dziś rozmowa jeszcze siły mi odbierze,ale muszę...co będę wymyślać że na l4 jestem???.....Najgorsze jest to że co dopiero do pracy wróciłam -od pażdziernika ,bo ur.najmłodszego dzieciecia mojego...a tu zonk ....tak szybko....ale co zrobić???innego wyjścia nie ma...
Julka udanych wyników !

No w ciekawy .. moja mina byla bezcenna .. :)
tylko znowu brzucho boli:(
Mam nadzieje ze to nic zlego nie wrozy ; (
Jutro wizyta. A pozniej do pracy ...

Venicce nawet nie wiesz jak bardzo Ciebie rozumiem. Też niedawno do pracy wróciłam. Od marca to fakt ale w sumie chwilę popracowałam. Powiedzieć w pracy też się boję straszliwie bo w ciągu 5 lat ja trzeci raz będę chciała iść na macierzyński. Kto chciałby takiego pracownika no kto? Ale ja jeszcze nie muszę mówić w pracy, planuje na razie pracować bo poza mdłościami nic takiego mi nie dolega. Może w styczniu dopiero powiem o ile nie będzie widać wcześniej brzuszka. Ale dlatego rozumiem Twój strach przed rozmową i mocno trzymam kciuki za Ciebie:tak:.
Masz rację ta huśtawka emocjonalna straszna. Trzymaj się. Zobacz Twój maluszek jest silny bardzo i Ty dla Niego musisz dać radę :tak:.

Venice rozmowa nie będzie na pewno należeć do tych łatwych tylko właśnie chyba wyjście nie masz...

Hope. Madziolina ja podobnie pracuje niecałe 2,5 roku i jestem na macierzyński jeszcze a później od razu na l4 pójdę.. W poprzedniej ciąży bylam od początku też...

Madziagaw myślę, że boli cię brzuch, bo po prostu macica się powiększa i narządy są teraz w ogóle bardziej wrażliwe :)

Julka bardzo ladny przyrost :)

Julka pięknie beta w górę...moja już już wogóle...aż wczoraj w szoku byłam.... 77 418,00 ...
Hope dodajesz mi odwagi.Dziękuję. Napewno się poryczę w pracy...bo u mnie trochę inaczej z ciążą niż u was....a chciałabym popracować jeszcze,ale ciężko bedzie bo lekarz nie bardzo pozwoli...bo ja między dziećmi ...i do tego ryzyko krwawienia jest ...ehhhh
Madziagw mnie też non stop boli ...ale co zrobić?

reklama
No ja tez sie denerwuje jesli chodzi o prace i pewnie jutro po lekarzu czeka mnie rozmowa z kierownikiem ... eh.
Bol brzucha jakos przetrwam tylko zeby to nie bylo związane z czyms zlym .
Jutro bede miala bete robiona .. ciekawe ile w gore poszlo bo jak widze to dziewczynom sie bardzo powiększyło:)

Do góry