reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Cześć dziewczyny,
gratuliję bijących serdszek, wysokich przyrostów bet i witam nowe mamy :)

U mnie ozna ciąży dalej brak. Może umówię się wcześniej do gina ? Nie to bez sensu. Pójdę na początku grudnia jak będzie widać serduszko.

Ja ciągle mam ochotę na mięcho :-p
A w pierwszej ciąży mogłam jeść cały czas zupy. Ciekawe czy to chłopiec :-D

Hej dziewczyny! Witam się po krótkiej przerwie.
Nadal ledwo co żyję...ciągle mnie mdli (na szczęscie nie wymiotuję), mam ogromny ból głowy i do tego ciagle niskie ciśnienie 90/50 a co za tym idzie ledwo siedzę, więc właściwie ciągle leżę. Psychicznie mnie to rozwala bo córka ciągle koło mnie chodzi, zaczepia mnie bo chce się bawić a ja się nie nadaje. Jutro mąż wyjeżdza na 10 dni do norwegii a ja muszę się przenieść na ten czas do mamy bo przez te zawroty głowy boję się, żeby znowu nie zemdleć. Tak bardzo bym chciała żeby mi przeszło, już nie dla mnie ale dla mojej córki....żebyśmy wreszcie mogły usiąść i się lalkami pobawić....płakać już mi się chce.....

malinowamarta i julita gratuluję udanych wizyt!
pozostałym dziewczynom gartuluję przyrostu bety
venice dasz radę!!! może szef przyjmie informację o ciązy bardzo spokojnie. Tego Ci życzę.

Jeśli chodzi o jedzenie to ciągle mnie zasysa z głodu....a co bym nie zjadła to mnie muli. NA dodatek przeszkadzają mi wszytskie zapachy....dosłownie wszystkie! Modlę się, żeby jak najszybciej skończył się I trymestr. Nie umiem się pogodzić z tym złym samopoczuciem bo pierwsza ciąża była super....

aaaa co do seksu to my z mężem normalnie ze sobą sypiamy...lekarz powiedział, że nie ma żadnych przeciwskazań

Co do szefowej przyjmie wiadomość ...no bo co zrobi? umowę stałą mam ,do tego budżetówka....wiec nie w tym problem. Bardziej mnie to rusza -co dopiero wróciła a tu taka jazda ...czuję się beznadziejnym pracownikiem taka prawda ....A;e czasu już nie cofnę.
Ewelinka no każda ciąża inna ...Zycze ci lepszego samopoczucia...

reklama
Dziewczyny przepraszam ze nie odzywam sie na bieżąco ale męczą mnie potworne mdlosci 24h na dobe... nie wiem jak sobie z tym poradzić jak tu trzeba starszakiem się zajac i obiad chłopakom robic a mi wszystko śmierdzi :(

Do góry