reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Dziewczyny łącze się z wami w bólu u mnie to samo mdłości nie dają spokoju sama już nie wiem co robić czasami mam ich naprawdę dość :/ przy dwójce dzieci masakraaa

Kitty mnie też dziś bolał krzyż jak trochę podchodziłam po galerii, miałam już dosyć siedzenia w domu, pogoda paskudna... Średni nastrój zaczyna mnie dopadać. Apetyt niestety mi dopisuje dziś mi się zachciało pierogów ruskich i kapusty zasmażanej to kupiłam sobie i podjadał wolałabym stracić apetyt bo boje się, że utyje jak świnka... Myślałam też żeby może zapisać się na jakieś ćwiczenia dla ciężarnych w jednej siłowni widziałam w grafiku zajęcia o nazwie: aktywne 9 miesięcy zawsze jakiś ruch bym miała bo ba razie to znaczna część czasu zalegam na kanapie...

Kitty mnie też dziś bolał krzyż jak trochę podchodziłam po galerii, miałam już dosyć siedzenia w domu, pogoda paskudna... Średni nastrój zaczyna mnie dopadać. Apetyt niestety mi dopisuje dziś mi się zachciało pierogów ruskich i kapusty zasmażanej to kupiłam sobie i podjadał wolałabym stracić apetyt bo boje się, że utyje jak świnka... Myślałam też żeby może zapisać się na jakieś ćwiczenia dla ciężarnych w jednej siłowni widziałam w grafiku zajęcia o nazwie: aktywne 9 miesięcy zawsze jakiś ruch bym miała bo ba razie to znaczna część czasu zalegam na kanapie...
Ja też u siebie w mieście widziałam takie zajęcia, myślę o tym bo podobno
Takie ćwiczenia pomagają przy porodzie... musi być tylko wszystko dobrze z dzidzia i chyba się zapisze. A co do l4 to mi lekarz na pierwszej wizycie, gdzie jeszcze nic nie było widac, powiedział że przy następnej wizycie czeka na propozycję w sprawie zwolnienia i chyba skorzystam. Narazie powiedział zeby nie obsciskiwac dzieci :) jutro druga beta... po Waszych komentarzach mam lepsze samopoczucie i od razu szybciej mi czas płynie do wizyty

Cześć dziewczyny,

współczuję wam mdłości, okropieństwo. Jedyne pocieszenie to takie, że to dobra oznaka. Ja w pierwszej ciąży nie miałam i teraz też nie mam. Ale całe szczęście, bo wszystkie obowiązki związane ze starszym dzieckiem są na mojej głowie, wieźć do szkoły, ze szkoły, na balet, na odczulanie i tak w kółko + praca oczywiście. Trzy razy w tygodniu wstaję o 5 i wracam do domu po 19. Nie dałabym rady z mdłościami.

Ja płaciłam za betę 27 zł.

Julita bardzo ciezko jest powiem szczerze nic mi nie pomaga na chwile tylko gumy mietowe ale jak za duzo ich wezme w ciagu dnia to tez nie za ciekawie sie robi ;/
Oby szybko to minelo bo nie wiem jak dam sobie rade ...
Najwazniejsze ze nie trzyma mnie caly czas tylko przez jakis czas chociaz wczoraj od rana mialam problem nawet w glowie mi sie krecilo .

reklama
A co w 1 trymestrze.mogę brać na infekcje albo podrażnienie po Luteinie? Wizyta w piątek nie ma szans jej przyśpieszyć a ja obawiam się ze moze byc do tego czasu mega zle:(
Nie mam pojęcia... niestety nie pomoge.. moze zadzwon do gina i przez telefon sie zapytaj a do piatku to odpoczywaj jak najwięcej.
czesc dziewczyny dawno mnie u was nie było :)

Dziś miałam wizyte u gina i wszystko ok, do kolejnej musze czekac 4 tygodnie :(

Objawów ciążowych jakoś specialnie nie mam, tylko od 3 dni ciągle bym spała i tak bardzo lubie jeść :-):-)
Przypomnij w którym tyg jestes? Ciesz sie ze objawów brak.. ja dzis ze trzy razy sie popłakałam przez te mdlosci bo wszystko zaniedbuje i źle się z tym czuje.
Jak sobie radzisz??
Ja zamówiłam te kropelki z imbirem

Daj znać czy pomagaja to poprosze siostrę zeby mi kupila bo przyleci na swieta :)

Do góry