Przebijam, w Łodzi 50 zł15 zł? z tego co widzę to ja miałam najdroższą betę... 37 zł. Zdzierstwo
Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przebijam, w Łodzi 50 zł15 zł? z tego co widzę to ja miałam najdroższą betę... 37 zł. Zdzierstwo
Ja też u siebie w mieście widziałam takie zajęcia, myślę o tym bo podobnoKitty mnie też dziś bolał krzyż jak trochę podchodziłam po galerii, miałam już dosyć siedzenia w domu, pogoda paskudna... Średni nastrój zaczyna mnie dopadać. Apetyt niestety mi dopisuje dziś mi się zachciało pierogów ruskich i kapusty zasmażanej to kupiłam sobie i podjadał wolałabym stracić apetyt bo boje się, że utyje jak świnka... Myślałam też żeby może zapisać się na jakieś ćwiczenia dla ciężarnych w jednej siłowni widziałam w grafiku zajęcia o nazwie: aktywne 9 miesięcy zawsze jakiś ruch bym miała bo ba razie to znaczna część czasu zalegam na kanapie...
Dziewczyny łącze się z wami w bólu u mnie to samo mdłości nie dają spokoju sama już nie wiem co robić czasami mam ich naprawdę dość :/ przy dwójce dzieci masakraaa
Nie mam pojęcia... niestety nie pomoge.. moze zadzwon do gina i przez telefon sie zapytaj a do piatku to odpoczywaj jak najwięcej.A co w 1 trymestrze.mogę brać na infekcje albo podrażnienie po Luteinie? Wizyta w piątek nie ma szans jej przyśpieszyć a ja obawiam się ze moze byc do tego czasu mega zle
Przypomnij w którym tyg jestes? Ciesz sie ze objawów brak.. ja dzis ze trzy razy sie popłakałam przez te mdlosci bo wszystko zaniedbuje i źle się z tym czuje.czesc dziewczyny dawno mnie u was nie było
Dziś miałam wizyte u gina i wszystko ok, do kolejnej musze czekac 4 tygodnie
Objawów ciążowych jakoś specialnie nie mam, tylko od 3 dni ciągle bym spała i tak bardzo lubie jeść :-):-)
Jak sobie radzisz??
Ja zamówiłam te kropelki z imbirem