reklama
Jeszcze byłam na mszy za ojca i maluchy zeszły mi tam nisko zaczęły się ruszać i naciskać na pęcherz myślałam że po puszcze. Niby nie czułam ze chce mi się siku ale nacisk na pęcherz niesamowity... sobie myślę że nie wytrzymam. Wróciłam do domu na kibelek a tam tylko trochę...
pewnie im więcej tym lepiejCzesc dziewczyny!!
Tak nie smialo zapytam czy moglabym dolaczyc do Was. ?
Termin mam na 1lipca.
Mam juz 2 dzieci( corcia i synek)spodziewam sie synka.
Fazerka Ty policz te mamy bo coś mi się zdaje, że w lipcu to chyba sale porodowe pękną w szwach i może to stąd ta ilośc postów
Ja z sikaniem wogole nie mam problemu,dziwne w sumie,moja siostra całą ciążę jedna i druga goniła do 2 minuty. A mi nic. Wiadomo że jak teraz pije herbaty dużo,bo lecze wciąż przeziebienie to biegam częściej. Ale żeby to było ewidentnie od dzieciaka to nie. I oczywiście schiza w głowie czy to dobrze czy jest wystarczająco duże itd skoro nie naciska heheh
To nie tylko mnie w pachwinach boli...uff...jakie to wkurzające...
Mała mi teraz po brzuchu lata a tu puknie a tam ..i wcale nie leciutko ....
Nie wiem właśnie czy można miec mesengera bez FB..
Dzudka trzymaj sie kobieto - jutro juz czw ...dasz radę !
Mała mi teraz po brzuchu lata a tu puknie a tam ..i wcale nie leciutko ....
Nie wiem właśnie czy można miec mesengera bez FB..
Dzudka trzymaj sie kobieto - jutro juz czw ...dasz radę !
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
nadrobiłam czytanie i mało już pamiętam.
Jeśli chodzi o pessar, to nie zawsze trzeba leżeć ale z tego co wiem to jest zakaz sexu i są dość duże upławy. ja jakoś bardziej wolałabym pessar niż ten szew McDonalda na szyjkę.
Co do siusiana, to w dzień jakoś mi nie przeszkadza to chodzenie do toalety ale nocne wstawanie to koszmar tym bardziej, że ja jak wstanę to potem nie mogę zasnąć, bo jestem głodna. Idę oś zjeść a że moja waga jest już większa o prawie 6 kg więc jem jabłko lub kiwi.
Czy wasze maluchy tez tak rozrabiają w brzuchach wieczorem? Mój Mały waży 325g i naprawdę wyraźnie go czuje jak robi tam fikołki w momencie kiedy ja już zasypiam :-=
nadrobiłam czytanie i mało już pamiętam.
Jeśli chodzi o pessar, to nie zawsze trzeba leżeć ale z tego co wiem to jest zakaz sexu i są dość duże upławy. ja jakoś bardziej wolałabym pessar niż ten szew McDonalda na szyjkę.
Co do siusiana, to w dzień jakoś mi nie przeszkadza to chodzenie do toalety ale nocne wstawanie to koszmar tym bardziej, że ja jak wstanę to potem nie mogę zasnąć, bo jestem głodna. Idę oś zjeść a że moja waga jest już większa o prawie 6 kg więc jem jabłko lub kiwi.
Czy wasze maluchy tez tak rozrabiają w brzuchach wieczorem? Mój Mały waży 325g i naprawdę wyraźnie go czuje jak robi tam fikołki w momencie kiedy ja już zasypiam :-=
reklama