reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja tez jestem na l4 od 1.5 tyg w zwiazku z plamieniem. Ja chce zrobic wyniki w pon. Przed wizyta tzn tsh ft3 ft4. Czytalam ze jak jest nadczynnosc to moze plod obumrzec a mi w poprzedniej ciaxy obumarl

reklama
Hejka:) a wiec to moja pierwsza wymarzona planowana ciaza:) mam 23 lata ..
a wiec moze troche napisze co u mnie sie dzieje :) .. w ogole niespodziewalam sie ze jestem w ciazy .. bolal mnie brzuch jak na @. Niedziela bylam w pracy .. tak mnie strasznie zaczal bolec brzuch :( nie dowytrzymania i pojechalam do szpitala .. a lekarz do mnie: jest pani w ciazy :o .. wiec zaczelam sie martwic jeszcze bardziej .. dlaczego boli mnie brzuch .. okazalo sie ze tak moze byc ze wszystko jest w porzadku ale wszystko bede dokladnie wiedziala jutro .. mam wizyte .. mialam robione hcg - 138 wynik.
I ogolnie jestem przeszczesliwa :)
Tylko mogloby zmeczenie minac :)
p.s. bardzo sie ciesze ze sie tu pojawilam. Moja siostra tez byla w grupie na forum .. jej dzidzi ma 3 lata a z mamuskami dalej ma.kontakt i sie spotykaja :) mam nadzieje ze my tez tak bedziemy sie wspieraly :) pozdrawiam

Hope dzięki za pamięć...
Czy się pogodziłam z faktem?? ..raczej nie....wogóle ostatnie 2 tyg. mnie rozwaliły...Nikomu takiej huśtwaki emocji ni życzę !
Od 2 tyg wiem....Lekarz w szoku bo jeszcze się nie spotkał z takim przypadkiem.Dziś miałam mieć wizytę ,ale w pon zaczęłam plamić żywą krwią...i małe skrzepy ...ehhhh wystraszyłam się -tel do gin.-kazał przyjechac do szpitala .Usg-mówi że nic nie widzi,że nie ma zdrowej ciąży....boi się że zarodek moze być w bliźnie ...strach mnie obleciał niesamowity.Chciał mnie zostawić ...ale ubłagałam go żeby do domu-warunek,nie mogę być sama. Moja siostra była ze mną wczoraj cały dzień....ale plamienie ustało i wieczorem znowu na wizytę....i tu cud...zarodek znowu się pokazał w calej okazałości ...Istnieje możliwość krwawienia....Noi jestem do 1grudnia na l4....
Jestem okropnie rozbita psychicznie....
Dziś jade do pracy porozmawiać z dyr. ,czego bardzo się boję ;/
IwonaiMaja tanio bardzo...ja wczoraj za betę 31,30zapłaciłam -29+2,30 cito.......

reklama
Do góry