reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Któraś jest już na l4??
Ja się fatalnie czuję...mdłości miałam całą noc a jak wstałam to już porażka.
Dziś chyba pójdę i powiem ze idę na zwolnienie bo nie daje rady.

Ja jak bedzie wszystko ok to pojde na zwolnienie po 12 tyg. No chyba, ze bede sie zle czula,ale w pierwszej ciazy czulam sie rewelacyjnie i jak narzie teraz jest podobnie

Któraś jest już na l4??
Ja się fatalnie czuję...mdłości miałam całą noc a jak wstałam to już porażka.
Dziś chyba pójdę i powiem ze idę na zwolnienie bo nie daje rady.

ja mam podobnie, od kilku dni nic nie jem praktycznie, wciskam w siebie gryza kanapki na siłe, do tego ciągłe mdłosci 24 h na dobe.... oby mi przeszło do 12 tygodnia bo w styczniu biore ślub i licze na lepsze samopoczucie :)

Witajcie :-)
Przepraszam, ze relacja dopiero dzisiaj, ale wczoraj późno wróciłam i zaraz po przyjściu do domu padłam jak zabita, po wizycie byłam jeszcze na paznokciach :-)i a agata meble zamówić stół do salonu bo w końcu wybraliśmy:-)

Wszystko ok, serducho biło. Wg OM to 7t6d a wg Usg 6 t2 d. ale to dlatego tak, ze mam dość długie cykle i owulacja była później. Lekarz mówi, że jak na ten czas ok wszystko.

Więc widziałam serduszko czas się oswajać z faktem, ze będę potrójną mamą. Nie wiem jak dam radę , wiem jedno, że muszę jakoś :tak:

Madziolina, Malinka - moja córcia tez będzie miała 2,5 rozumiem Wasze obawy świetnie. Dodatkowo ja mam starszą, która będzie miała 5 lat jak się maluszek urodzi. Tylko się pochwalę, ze moja Lenka od 3 tygodni odpieluchowana, ale nie do końca bo siku mamy 100% do kibelka natomiast dwójeczka niestety zdarza się z majteczki. Jeszcze nie umie tej kupy z kibelkiem skojarzyć, ale nic damy jej czas :tak::-)

MalinowaMarta mam nadzieję, ze nie pogniewasz się na mnie za ten zmieniony nick, ale dla mnie już zawsze będziesz MalinowaMama :-). Cieszę się, ze ok wszystko na wizycie:-).

Julita cieszę się, ze u Ciebie też ok wszystko :-)

Karolinka u mnie też termin OM był 23 września, ale tez mam dłuższe cykle. Będzie wszystko dobrze, nie martw się :tak::-)

Venicee myślałam o Tobie, cieszę się, ze widziałaś serduszko. Lepiej już psychicznie się czujesz? Pogodziłaś się z tym faktem? Ja już tak, ale strach we mnie jest ogromny i nie umiem się go wyzbyć.

Miłego dnia , uciekam bo też mam mdłości okropne

Trzymam kciuki za kolejne wizyty.

hope super, na pewno niesamowite uczucie ;-) ja narazie nie planuje l4. cały czas myślę tylko żeby było wszystko ok. jeżeli będę mogła to będę chodzić do mniej wiecej 20 tyg ciąży. chyba ze będę miec inne zalecenia.

ja już jestem na L4 ale tylko dlatego że ostatnio ciąża zakończyła się tak jak się zakończyła lekarz dla mojego spokoju dał mi l4
a i pojechałam dzisiaj zrobić tsh a że jest promocja i beta kosztowała tylko 12zł więc i bete zrobiłam ;) wyniki po 15

reklama
Do góry