Witajcie :-)
Przepraszam, ze relacja dopiero dzisiaj, ale wczoraj późno wróciłam i zaraz po przyjściu do domu padłam jak zabita, po wizycie byłam jeszcze na paznokciach :-)i a agata meble zamówić stół do salonu bo w końcu wybraliśmy:-)
Wszystko ok, serducho biło. Wg OM to 7t6d a wg Usg 6 t2 d. ale to dlatego tak, ze mam dość długie cykle i owulacja była później. Lekarz mówi, że jak na ten czas ok wszystko.
Więc widziałam serduszko czas się oswajać z faktem, ze będę potrójną mamą. Nie wiem jak dam radę , wiem jedno, że muszę jakoś
Madziolina, Malinka - moja córcia tez będzie miała 2,5 rozumiem Wasze obawy świetnie. Dodatkowo ja mam starszą, która będzie miała 5 lat jak się maluszek urodzi. Tylko się pochwalę, ze moja Lenka od 3 tygodni odpieluchowana, ale nie do końca bo siku mamy 100% do kibelka natomiast dwójeczka niestety zdarza się z majteczki. Jeszcze nie umie tej kupy z kibelkiem skojarzyć, ale nic damy jej czas
:-)
MalinowaMarta mam nadzieję, ze nie pogniewasz się na mnie za ten zmieniony nick, ale dla mnie już zawsze będziesz MalinowaMama :-). Cieszę się, ze ok wszystko na wizycie:-).
Julita cieszę się, ze u Ciebie też ok wszystko :-)
Karolinka u mnie też termin OM był 23 września, ale tez mam dłuższe cykle. Będzie wszystko dobrze, nie martw się
:-)
Venicee myślałam o Tobie, cieszę się, ze widziałaś serduszko. Lepiej już psychicznie się czujesz? Pogodziłaś się z tym faktem? Ja już tak, ale strach we mnie jest ogromny i nie umiem się go wyzbyć.
Miłego dnia , uciekam bo też mam mdłości okropne
Trzymam kciuki za kolejne wizyty.