reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Jolcia świetny pomysł z tymi zdjęciami,ale pamiątka będzie.. sliczna masz corke☺
Co do chrapania to mój też niestety czasami pochrapie głównie po alkoholu no ale budze go żeby się na bok przekrecil i zwykle pomaga oj co my mamy z tymi chłopakami...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja dzisiaj odpadłam w sklepie i prawie je kupiłam. Prawie. Coś się zaczynam rozczulać bardzo,kiedy widzę takie rzeczy ;)))) dalej małej nie czuję za bardzo, ostatnio były babelki pękające ale nad pepkiem,moja mama też je poczula ale przecież to nad pepkiem... tam nie ma dzidźki! Nigdy czegoś takiego nie miałam więc uznałam to za pierwsze znaki z brzucha. Chciałabym już ją poczuć,jeszcze miesiąc równy i wracam do PL.. martwię się czy wszystko z nią wporzo,skoro się nie odzywa. :(

Załączniki

• IMG_20160213_235130.jpg
    IMG_20160213_235130.jpg
    444,5 KB · Wyświetleń: 75
Ja dzisiaj odpadłam w sklepie i prawie je kupiłam. Prawie. Coś się zaczynam rozczulać bardzo,kiedy widzę takie rzeczy ;)))) dalej małej nie czuję za bardzo, ostatnio były babelki pękające ale nad pepkiem,moja mama też je poczula ale przecież to nad pepkiem... tam nie ma dzidźki! Nigdy czegoś takiego nie miałam więc uznałam to za pierwsze znaki z brzucha. Chciałabym już ją poczuć,jeszcze miesiąc równy i wracam do PL.. martwię się czy wszystko z nią wporzo,skoro się nie odzywa. :(
Słodkie buciczki. A co do ruchów to nie martw się. Jest jeszcze na nie czas. Ja jak nie byłam pewna czy to mała to czekałam aż się powtórzą. Ruchy jelit zawsze są różne. Ale może u ciebie miała stopke powyżej pępka a teraz znowu się schowała :-)

Miałam dziś straszny sen. mam przez to pol nocy nieprzespanej. był taki realny ze jaj siw obudziłam to chciało mi się płakać. śniło mi się ze z synkiem było coś nie tak, jakaś kolosalna wada. straszny, okropny sen. nie mogę spać

Witam w niedzielę
Wybieramy się do Szczyrku chcemy żeby Majka nauczyła się jeździć na nartach zobaczymy co z tego wyjdzie u nas dopiero ferie się zaczynaj

Julka straszny sen ale na szczescie tylko sen

Ja też miałam straszny sen, że nawet nie będę pisać, żeby nie psuć niedzielnych nastrojów. Na szczęście byłam tak padnięta, że przysnęłam dalej...
U nas dziś w końcu trochę słoneczka, mam nadzieję, że u Was też ;)

witajcie niedzielnie :)

I u nas pięknie słoczneczko świeci... ale i tak jesteśmy uziemieni....Ja tylko pojadę do kościoła a chorowitki zostaną w domu. Miałyśmy z Ami dziś jechać do mojej Sis, bo tam ma przyjechać Mama no ale nie chcę aby dziewczynki (córki mojej Sis) się zaraziły... także kolejny dzień w domu! A za tydzień urodzinki mojej chrześnicy więc chce aby Ami do tego czasu wyzdrowiała :)

Miłej niedzieli życzę :)

reklama
Hej dziewczynki cały czas was czytam i chciałam bym co napisać ale mam takie bóle brzucha ze szok i lekarze nie wiedzą od czego myślałam że wczoraj zalicze znowu IP ;) ale jakoś dałam rade ;) umieram co dzień ;) ale cóż nie poddam się a wiadomo od początku było ze przez te ucisk tak będzie ale to już połowa za mną bo 19 tc się zaczął a w 38 rodze jak dobrze pójdzie ;) chodź obstawiamy ze od połowy czerwca może się wszystko wydarzyć obym nie była pierwsza ;(

Wybaczcie musiałam się wyzalic; * Zdrówka chorowitki :*

Do góry