iwonaimaja
Fanka BB :)
BabyonBoard Witaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja dziś to samo.. i lekarz też we wtorekDzisiaj padło na mnie brzuch boli,kłuje,rozpiera i ciągnie w dół. Jak leżę nic,jak wstaje znowu. Wzięłam no spe i zobaczymy. Lekarz we wtorek. Próbuje nie panikować...
Dzięki Iwona nie wiem czy wytrwam do wizyty wtorkowej jeśli to nie ustąpi... jakbym wiedziała,że mój doktorek ma jutro dyżur w szpitalu to bym pojechała. ..może przedzwonię,podpytam.Będziesz doświadczać też pociągania więzadeł, na których zawieszona jest macica, co spowoduje ostry lub tępy ból w pachwinach i podbrzuszu. Ból ten często jest powodem do niepokoju ciężarnych, gdyż jest mylony z bólem towarzyszącym poronieniu czy przedwczesnemu porodowi. Ból ten będzie się pojawiał szczególnie wtedy, gdy zmieniasz nagle pozycję lub poruszasz się zbyt dynamicznie – z czasem nauczysz się chodzić bardziej dostojnie.
takie coś znalazłam i tym usprawiedliwiam nasze samopoczucie