reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Strasznie mi was szkoda dziewuszki. Madziola biegunka ... Ty dużo pij. Mamawiki na IP... Też niedobrze. Wniosek z tego że wszystkie musicie leżeć do góry brzuchami i nic nie robić ☺.

Ja film oglądaj Martynika śpi. Małż zabrał nas na basen to jest wykończona. A tak na walentynki. Maja w brzuchu rozkosz nie mnie kopie. Sielanka. Chyba też się drzymne. Uwazajcie na siebie dziewczyny.

reklama
Gwiazda łącze się z Tobą w bólu. Ja już dzisiaj zaliczyłam IP. Lekarz dyżurujący stwierdził,że moje bóle to kwestia zaparć od żelaza. Na razie dostałam laktuloze,magnez i no spe. Diagnoza dla mnie wątpliwa, w razie czego mam wracać. We wtorek mam kontrolę w poradni to zobaczymy wyniki badań.
jak ja miałam gigantyczne zaparcia to miałam bóle nie z tej ziemi, teraz jak dłużej się nie wypróżnię to też zdarzają się bóle a jak już jest "po" to przechodzą...
ale na mnie laktuloza nie zadziałała......

Ja dziś pół nocy nie spałam. Miałam taką zgage ze szok. Wczoraj na kolacje zrobiłam tortile i sos czosnkowy dał mi popalić dosłownie. Moja pierwsza zgaga w ciąży.

f2w3kw7ijzzr6lqp.png
u mnie zgaga jest non stop

Ja dziś na nogach od 4.. obudziłam się wyspana i już za ch..oinkę nie mogłam zasnąć, pewnie za to wieczorem padnę..
Tak, jak ja mam zgagę to też mnie boli za mostkiem, nie zawsze ale czasami tak.. podobno jak zgaga się pojawia to dzidzia z włoskami się urodzi ;)

Dziewczyny współczuję. musimy się oszczędzać :) ja byłam na krótkim spacerku bo pogoda śliczna a teraz leze a mój z okazji walentynek obcina naszego psiaka bo zarosł jak bezdomny ;)

MamaWiki a ile bierzesz tego żelaza? mi moja gin kazała 2 tabl dziennie, ale też zauważyłam, że jakby mi metabolizm zwolnił więc biorę albo jedna dziennie albo nawet teraz zrobiłam sobie 2 dni przerwy. Ciekawe jakie beda wyniki krwi na początku marca. A Ty w ogóle płeć już znasz? bo tyle tu nas, że już mi się myli, ale coś mi świta, że podjerzenie synka? dobrze kojarzę? Wypoczywaj i pij dużo to może się coś ruszy!

witam wszystkich
hej BabyonBoard :) no tu produkcja wzmożona jest :D codziennie ....
Doris zdrowia ! odpoczywajcie ! ilove Świnoujście :p
Iwona mi to już więzadła daja popalić..... ehhh bedzie jeszcze lepiej...ehheh
Zielona w sumie taka prawda że leżenie podczas takich napinań najlepsze....przeszłam to już za 1 razem,trochę bliźniaki "wyleżałam'...za drugim razem też leżenie i dużo magnezu,niestety ruch i wysiłek sprawę pogarszają ,,,wiem ,przeszłam to -2 razy miałam problemy w stawianiem sie macicy....Najgorsze jest to że im wyżej w ciąży zaczyna to coraz bardziej bolec... Dużo spokoju ci życzę i samych dobrych myśli.
Nieufna za jakis czas będziemy chórem tu stękać hehehhe :) ale w grupie raźniej będzie hehehe
Jusuawa z w którym tyg jesteś ? mnie tez zaczynają rozczulać ciuszki...czyli moje mięknięcie zaczęło proces...
Iwona Maja jak dobrze widzę świetnie się bawicie :D
Gwiazda tule- aż tak boli? i co na to masz jakies tabsy czy co? jedynie spokój nas ratuje....
Wiecie cos z tą nocą nie tak..ja tez spać nie mogłam ,a tu mnie coś bolało,a to na tym boku niewygodnie....5-6 razy sie budziłam....wrrrr

kurde a mnie po żelazie tak goni że szok .....

reklama
2 razy brałam sorbifer durules. Wypróżnienia co 4 dni z wielkim bólem. Codziennie wcinam owsiankę i pije butle wody. Ja nie miałam nawet jakichś złych wyników ostatnio, nie wiem po co mi to żelazo przywalił. Płci nie znam. Ten chłopak to moje życzenie :)

Do góry