reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Julka a gdzie go znalazłas?tez bym się chciała przyłączyć...

f2w3kw7ijzzr6lqp.png

Słodkie buciczki. A co do ruchów to nie martw się. Jest jeszcze na nie czas. Ja jak nie byłam pewna czy to mała to czekałam aż się powtórzą. Ruchy jelit zawsze są różne. Ale może u ciebie miała stopke powyżej pępka a teraz znowu się schowała :-)

No właśnie raczej nie możliwe żeby aż tam stopka była jak macica kończy się przy pepku dalej przecież :D nie wiem. Czekam a to już 19 i 3 dzien

Cześć dziewczyny. Ja też miałam ciężką noc przez kręgosłup. Nie mogłam sobie miejsca znaleźć do spania, do tego mega zgaga;(
Słońce pięknie świeci, a ja nie mogę za dużo chodzić, więc siedzę w domu i czekam aż mąż z pracy wróci.
Zdrowia dziewczyny!!!

Hej dziewczyny ;)
Mnie również bolą pachwiny a w szczególności jak troche pochodzę albo na robię się w domu i wtedy jak usiade to nie mogę od razu ruszyć nogą :(
Jolcia Twoja Ami jest prześliczna, skradnę pomysł na comiesięczne zdjecia :D
Julka ja też dzisiaj miałam okropne sny, obudziłam sie po 3 trzęsąc się, już myślałam że jakaś gorączka mnie dopadła :(
Zdrówka dla wszystkich chorowitek, na gardło polecam płukanki roztworem soli i picie miodu z cytryną
Gwiazda trzymam kciuki żeby te bóle się skończyły
Zazdroszczę waszego słońca u mnie mokro i ponuro :p

Hej dziewczynki cały czas was czytam i chciałam bym co napisać ale mam takie bóle brzucha ze szok i lekarze nie wiedzą od czego myślałam że wczoraj zalicze znowu IP ;) ale jakoś dałam rade ;) umieram co dzień ;) ale cóż nie poddam się a wiadomo od początku było ze przez te ucisk tak będzie ale to już połowa za mną bo 19 tc się zaczął a w 38 rodze jak dobrze pójdzie ;) chodź obstawiamy ze od połowy czerwca może się wszystko wydarzyć obym nie była pierwsza ;(

Wybaczcie musiałam się wyzalic; * Zdrówka chorowitki :*

Gwiazda łącze się z Tobą w bólu. Ja już dzisiaj zaliczyłam IP. Lekarz dyżurujący stwierdził,że moje bóle to kwestia zaparć od żelaza. Na razie dostałam laktuloze,magnez i no spe. Diagnoza dla mnie wątpliwa, w razie czego mam wracać. We wtorek mam kontrolę w poradni to zobaczymy wyniki badań.

reklama
Ja dziś pół nocy nie spałam. Miałam taką zgage ze szok. Wczoraj na kolacje zrobiłam tortile i sos czosnkowy dał mi popalić dosłownie. Moja pierwsza zgaga w ciąży.

f2w3kw7ijzzr6lqp.png

Do góry