reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Julka a gdzie go znalazłas?tez bym się chciała przyłączyć...

f2w3kw7ijzzr6lqp.png

Słodkie buciczki. A co do ruchów to nie martw się. Jest jeszcze na nie czas. Ja jak nie byłam pewna czy to mała to czekałam aż się powtórzą. Ruchy jelit zawsze są różne. Ale może u ciebie miała stopke powyżej pępka a teraz znowu się schowała :-)

No właśnie raczej nie możliwe żeby aż tam stopka była jak macica kończy się przy pepku dalej przecież :D nie wiem. Czekam a to już 19 i 3 dzien

Cześć dziewczyny. Ja też miałam ciężką noc przez kręgosłup. Nie mogłam sobie miejsca znaleźć do spania, do tego mega zgaga;(
Słońce pięknie świeci, a ja nie mogę za dużo chodzić, więc siedzę w domu i czekam aż mąż z pracy wróci.
Zdrowia dziewczyny!!!

Hej dziewczyny ;)
Mnie również bolą pachwiny a w szczególności jak troche pochodzę albo na robię się w domu i wtedy jak usiade to nie mogę od razu ruszyć nogą :(
Jolcia Twoja Ami jest prześliczna, skradnę pomysł na comiesięczne zdjecia :D
Julka ja też dzisiaj miałam okropne sny, obudziłam sie po 3 trzęsąc się, już myślałam że jakaś gorączka mnie dopadła :(
Zdrówka dla wszystkich chorowitek, na gardło polecam płukanki roztworem soli i picie miodu z cytryną
Gwiazda trzymam kciuki żeby te bóle się skończyły
Zazdroszczę waszego słońca u mnie mokro i ponuro :p

Hej dziewczynki cały czas was czytam i chciałam bym co napisać ale mam takie bóle brzucha ze szok i lekarze nie wiedzą od czego myślałam że wczoraj zalicze znowu IP ;) ale jakoś dałam rade ;) umieram co dzień ;) ale cóż nie poddam się a wiadomo od początku było ze przez te ucisk tak będzie ale to już połowa za mną bo 19 tc się zaczął a w 38 rodze jak dobrze pójdzie ;) chodź obstawiamy ze od połowy czerwca może się wszystko wydarzyć obym nie była pierwsza ;(

Wybaczcie musiałam się wyzalic; * Zdrówka chorowitki :*

Gwiazda łącze się z Tobą w bólu. Ja już dzisiaj zaliczyłam IP. Lekarz dyżurujący stwierdził,że moje bóle to kwestia zaparć od żelaza. Na razie dostałam laktuloze,magnez i no spe. Diagnoza dla mnie wątpliwa, w razie czego mam wracać. We wtorek mam kontrolę w poradni to zobaczymy wyniki badań.

reklama
Ja dziś pół nocy nie spałam. Miałam taką zgage ze szok. Wczoraj na kolacje zrobiłam tortile i sos czosnkowy dał mi popalić dosłownie. Moja pierwsza zgaga w ciąży.

f2w3kw7ijzzr6lqp.png

Do góry