Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja dopiero dziś znalazłam wątek zamknięty hihi i fajnie was wszystkie zobaczyć sama też dodalam swoje śliczne z nas mamuśki będą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słodkie buciczki. A co do ruchów to nie martw się. Jest jeszcze na nie czas. Ja jak nie byłam pewna czy to mała to czekałam aż się powtórzą. Ruchy jelit zawsze są różne. Ale może u ciebie miała stopke powyżej pępka a teraz znowu się schowała :-)
Hej dziewczynki cały czas was czytam i chciałam bym co napisać ale mam takie bóle brzucha ze szok i lekarze nie wiedzą od czego myślałam że wczoraj zalicze znowu IP ale jakoś dałam rade umieram co dzień ale cóż nie poddam się a wiadomo od początku było ze przez te ucisk tak będzie ale to już połowa za mną bo 19 tc się zaczął a w 38 rodze jak dobrze pójdzie chodź obstawiamy ze od połowy czerwca może się wszystko wydarzyć obym nie była pierwsza ;(
Wybaczcie musiałam się wyzalic; * Zdrówka chorowitki :*