reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
dziewczyny pewnie glupie pytanie ale szczypal was kiedys brzuch?
dzisiaj od samego rana szczypie mnie brzuch na calej powierzchni z przodu i po bokach nawet troszke na plecach ale na wysokosci brzucha....dziewne to.
Szczypac może nie ale swędziec swędzi...codziennie...brzuch biodra tez. Smaruje się oliwka balsamem ale piersi poszły o rozmiar do góry i rozstępy się pojawiły. Póki co dwie białe kreski ale czuje ze będzie ich więcej [emoji20]

f2w3kw7ijzzr6lqp.png

no to teraz musisz juz zwolnić..ale leżenia plackiem nie nakazał?
Nie, powiedział, że zagrożenia nie ma, dopiero jak luteina nie pomoże i nadal będzie boleć, wtedy zobaczymy. I jeszcze magnez mam brac. Dziś cierpię na migrene:( Jak nie urok to...

Ostatnia edycja:
Szczypac może nie ale swędziec swędzi...codziennie...brzuch biodra tez. Smaruje się oliwka balsamem ale piersi poszły o rozmiar do góry i rozstępy się pojawiły. Póki co dwie białe kreski ale czuje ze będzie ich więcej [emoji20]

f2w3kw7ijzzr6lqp.png
mnie tez swedzi codziennie ale teraz doszlo jeszcze to szczypanie...

Zielona gratuluje synka ! oby moja królewna się królewiczem nie okazała....ale w sumie ważne żeby dziecko zdrowe było ..choć już przyjęłam do wiadomości że to dziewuszka :D
Nieufna 3,3 to chyba nie tak źle -jak moja szyjka macicy ma 3,9 i jest ok ....
Mnie skóra swędzi ale na twarzy i łydkach .....sezon grzewczy swoje robi...

Jesuawa, Matylda okazala sie byc chlopcem wlasnie teraz :) W 18 tc.
Tyle tylko, ze wczesniej tego nie sprawdzalismy, ostatnio mielismy nf w 12+6 i wtedy jeszcze nie bylo niczego widac. A teraz siusiak jest na tyle wyrazny ( polozna ze smiechem powiedziala, ze "maly to on nie jest" - coz, nie jest :laugh2: ) i duzy, ze nie ma zadnych watpliwosci :)

Po prostu zaufalam swojej kobiecej intuicji ( tfu, tfuu! ) i bylam absolutnie przekonana, ze bedzie dziewczynka ( kombinowalam sobie - ktory meski plod by tyle wytrwal, faceci to mieczaki! Na Pewno dziewczynka! :laugh2: ).

A jednak chlopiec. Potomek wikinga, zapewne sile odziedziczyl w genach :tak:

Marynka, zaskoczenie bylo dla mnie, bo m.raczej mnie tonowal i mowil "nie badz taka pewna tej dziewczynki!" :-p :rofl2:

Nieufna, lez i odpoczywaj. To obie bedziemy lykac magnez.

Iwona35, przeslij mi prosze adres malinki :)

Venicee, dziekuje :) Moja szyjka ma zaledwie 3 cm, rowno 3 centymetry..a obie z nieufna macie dluzsza... Czy to znaczy, ze moja jednak "nie jest taka okay" ?!? :huh:

reklama
Do góry