reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

I jeszcze jedno chcialam Wam powiedziec...

Otoz moja malenka Matylda, ktora byla nia od samego poczatku listopada, z ktora tyle rozmawialam, glaskalam i bylam pewna, ze jest naprawde bardzo BARDZO "dzielna i wytrwala dziewczynka", okazala sie byc...

...Chlopcem! :eek: :-D:-D:-D

Ze "sprzetem" naprawde sporych rozmiarow, na dokladke :laugh2::-) :)
Hahaha :-D i tal bywa. To co Mati?

reklama

Otoz moja malenka Matylda, ktora byla nia od samego poczatku listopada, z ktora tyle rozmawialam, glaskalam i bylam pewna, ze jest naprawde bardzo BARDZO "dzielna i wytrwala dziewczynka", okazala sie byc...

hahaha naprawde? ale niespodzianka!! ja obawiam sie tego samego, mowimy oboje z mezem do Hani. Cala rodzina mowi Hania to Hania tamto a co jak Hani cos urosnie? USG dopiero za 2 tygodnie :p

W którym tygodniu się okazała chłopcem?:D

Needi, Iwona u mojej teściowej pod sklepem to takie towarzystwo w stylu: niemyte, nieczesane od 2 miesięcy pije trzeciego jabola z kolegami za 5 zł a potem, ci młodsi się biją, ci starsi idą domu sprawdzić, czy stara już żarcie zrobiła :) albo matki, które kupują dzieciom na obiad chińskie zupki w proszku... taki tam koloryt :)

Ci co mają większe gospodarstwa to zupełnie inna bajka. Tam maszyny, porządek, nie ma picia.

Dla mnie najgorsza jest mentalność w stylu: nie będę nic zmieniał a po co? Wyobraźcie sobie, że dziadkowie mojego męża sprzeciwiali się mojej teściowej, jak łazienkę chciała porządną w domu zrobić bo im niepotrzebna i się nie dołożą... pralka też nie i kaloryfery też nie... i wbrew pozorom mnóstwo takich ludzi jeszcze tam mieszka, wcale nie takich starych...

Ostatnia edycja:
Ja sie mecze z opryszczkami na ustach .....;( niestety byłam przeziębiona organizm osłabiony i wyskoczyły mi eh

reklama
dziewczyny pewnie glupie pytanie ale szczypal was kiedys brzuch?
dzisiaj od samego rana szczypie mnie brzuch na calej powierzchni z przodu i po bokach nawet troszke na plecach ale na wysokosci brzucha....dziewne to.

Do góry