reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

I jeszcze jedno chcialam Wam powiedziec...

Otoz moja malenka Matylda, ktora byla nia od samego poczatku listopada, z ktora tyle rozmawialam, glaskalam i bylam pewna, ze jest naprawde bardzo BARDZO "dzielna i wytrwala dziewczynka", okazala sie byc...

...Chlopcem! :eek: :-D:-D:-D

Ze "sprzetem" naprawde sporych rozmiarow, na dokladke :laugh2::-) :)
Hahaha :-D i tal bywa. To co Mati?

reklama

Otoz moja malenka Matylda, ktora byla nia od samego poczatku listopada, z ktora tyle rozmawialam, glaskalam i bylam pewna, ze jest naprawde bardzo BARDZO "dzielna i wytrwala dziewczynka", okazala sie byc...

hahaha naprawde? ale niespodzianka!! ja obawiam sie tego samego, mowimy oboje z mezem do Hani. Cala rodzina mowi Hania to Hania tamto a co jak Hani cos urosnie? USG dopiero za 2 tygodnie :p

W którym tygodniu się okazała chłopcem?:D

Needi, Iwona u mojej teściowej pod sklepem to takie towarzystwo w stylu: niemyte, nieczesane od 2 miesięcy pije trzeciego jabola z kolegami za 5 zł a potem, ci młodsi się biją, ci starsi idą domu sprawdzić, czy stara już żarcie zrobiła :) albo matki, które kupują dzieciom na obiad chińskie zupki w proszku... taki tam koloryt :)

Ci co mają większe gospodarstwa to zupełnie inna bajka. Tam maszyny, porządek, nie ma picia.

Dla mnie najgorsza jest mentalność w stylu: nie będę nic zmieniał a po co? Wyobraźcie sobie, że dziadkowie mojego męża sprzeciwiali się mojej teściowej, jak łazienkę chciała porządną w domu zrobić bo im niepotrzebna i się nie dołożą... pralka też nie i kaloryfery też nie... i wbrew pozorom mnóstwo takich ludzi jeszcze tam mieszka, wcale nie takich starych...

Ostatnia edycja:
Ja sie mecze z opryszczkami na ustach .....;( niestety byłam przeziębiona organizm osłabiony i wyskoczyły mi eh

reklama
dziewczyny pewnie glupie pytanie ale szczypal was kiedys brzuch?
dzisiaj od samego rana szczypie mnie brzuch na calej powierzchni z przodu i po bokach nawet troszke na plecach ale na wysokosci brzucha....dziewne to.

Do góry