reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja właśnie bym chciała do szkoły rodzenia iść, ale nie mam meldunku w Warszawie a płatne kosztują ok 600zł i mój M twierdzi, że mamy teraz inne wydatki, urządzić mieszkanie, musimy kupić samochód i kupić wszystko dla Małego..no i chyba nic z tego :(

reklama
Nie było mnie dwa dni a tu tyle postów.... nie wiem kiedy to nadrobie ;( Młody się przeziębił od niedzieli gil po kostki, kaszel gruźliczy i gorączka.... do tego ja się zaraziłam i lewo mówie.... Powiem Wam, że kamień spadł mi z serca jak się dowiedziałam, że to nie zapalenie oskrzeli ale mam już dosyć tych chorób... chodzę jak naptyk , bo w nocy Młody od tego kataru wymiotuje, budzi się po kilkanaście razy przez kaszel no masakra....

Paula ale na telefonie czy w komputerze?

f2w3kw7ijzzr6lqp.png

reklama
Szkoła rodzenia...
Byłyście w poprzednich ciążach? Idziecie teraz? Warto?
Ja się chyba zdecyduję...

Jak jest bezpłatna to pewnie warto, jak pierwszy raz rodzisz.
Ja chodziłam, trochę się nauczyłam (szczególnie "obsług" noworodka), ale ćwiczenia, oddechy .... do niczego mi się nie przydały, nic nie pamietałam;)

Do góry