Aga30+
Fanka BB :)
Ja też i żałuję bo nie byłam gruba.No właśnie, ja mam to samo. A najgorsze to, że zaczęłam z tymi dietami jak gówniarą byłam, młodą i szczupłą :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też i żałuję bo nie byłam gruba.No właśnie, ja mam to samo. A najgorsze to, że zaczęłam z tymi dietami jak gówniarą byłam, młodą i szczupłą :/
o nie nie mowcie nic o pobieraniu krwi strasznie to znosze...ostatnio zaslablam..wiec powiem Wam ze igiel to ja sie boje- syndrom bialego fartucha
sołtys dostaję pensję kwartalną, ale to są grosze, więcej wyda niż "zarobi" taka to funkcja. Czy ludzie na wsi są specyficzni?Porównałabym do góralskiego charakteru, Są twardzi bo muszą być ale jak coś się dzieje to staną za sobą murem, jak tzreba coś zrobić to uznają,że trzeba i idą, nie dysktują, ale fakt nie dadzą sobie na głowę wejść, Wieś wsi nierówna, Pewnie zależy od regionu Polski. Prawdziwy "wieśniak" jest o niebo lepszy od takiego co wyemigruje do miasta, nawet maleńkiego i nagle rżnie pańcia. Gospodarzy na wsiach coraz mniej. Utzrymali się tylko Ci którzy mieli kilkadziesiąt lub lepiej hektarów, Teraz coraz więcej wsi wygląda na "podmiejskie". MY np oprócz psów i kotów nie mamy innej hodowliIwona, to sołtys robi za darmo, nie wiedziałam oj ja za żadne skarby świata bym nie chciała, bo chyba że to jakaś wieś - noclegownia miasta a nie typowo uprawna. Teściowa pracowała w wiejskim sklepie, napatrzylam się na rodowitych mieszkańców i ja dziękuję być ich reprezentantem
no to teraz musisz juz zwolnić..ale leżenia plackiem nie nakazał?Wróciłam od lekarza, no i skróciła mi się szyjka. Luteinę muszę brac, magnez i odpoczywać Jednak te bóle brzucha to nic dobrego No i o ćwiczeniach mogę zapomnieć.
Dziewczyny wracając jeszcze do porodu z mężem. Obecnego męża nie pytałam o poród, bo to nie mój pierwszy mąż miał problem tylko ja. Mi się coś stało po traumatycznym porodzie i dlatego mówię, że kategorycznie nie chcę, żeby to widział.
Ja od października przytyłam 6kg, jak na mnie to mało
No i znowu mam migrene.