reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny polecam aplikacje Happy Baby dla tych co się martwią,że za dużo. Wagę wpisuje się co tydzień,aplikacja dzieli ciążę na miesiące i trymestry. Widać jaki jest miesięczny przyrost wagi. Pozwala to kontrolować i reagować w razie zbyt dużego przyrostu miesięcznego np 4kg.
mam;)

reklama
Dżudka, ja mam -4 i -5 i rodziłam sn. Tak jak któraś dziewczyna pisała, poród to nie kwestia pogorszenia wzroku (przynajmniej w przypadku minusów) ale odklejenia siatkówki i to trzeba sprawdzić u okulisty. Ja miałam zaświadczenie, że mogę sn.

Iwona jesteś ławnikiem?

Ja zaraz sprawdzę, czy przytylam :)

Kurde, gotuje zupkę dla młodego, nic w domu nie ma! Nie wiem, czy on to w ogóle zje-miałam tylko marchewkę, pietruszkę, seler, por i ziemniaki. Nawet pieprzu w kulkach i liścia laurowego niet, teściowa zużyła całe zapasy. Marna ta zupa...

A pochwale się Wam młodym, dostał w szpitalu pierwsze w życiu jajko niespodziankę i w ogóle nie chciał czekolady :) powiedział bleee i tylko chciał zobaczyć, co jest w środku :) moje bezcukrowe wychowanie daje efekty :) inne mamy się dziwily, jak to on pije herbatkę rumiankową bez cukru i wodę :) bo szpitalne oczywiście slodza i on takiej nie chciał... żeby jeszcze mniej bleeee na warzywa mówił :D

Ostatnio spotkałam się z taką dobrą koleżanką, z którą z racji jej pracy widziałam się jakoś w połowie grudnia i jak mnie zobaczyła powiedziała, że promienieję i ciąża mi służy. Zastanawiam się czy ciąża, czy brak korpo-presji ;) a na dodatek, zapisałam się do fryzjera, żeby coś odmienić (tylko ścięcie, bez koloru)... ;)
W pracy jak powiedziałam, że jestem w ciąży to jedna z koleżanek stwierdziła,że jakiś czas to podejrzewała..po twarzy, podobno wyładniałam.

To poszukaj ikonki sklep play, wpisz w wyszukiwarkę na górze happy baby, znajdzie taką fioletową ikonkę happy baby ciąża i narodziny i zainstaluj

Ja również mam od niedawna aplikację Happy Baby. Już dawno pobrałam Moja Ciąża, też fajna, ale wydaje mi się, że Happy Baby lepsza :)

Dżudka, ja mam -4 i -5 i rodziłam sn. Tak jak któraś dziewczyna pisała, poród to nie kwestia pogorszenia wzroku (przynajmniej w przypadku minusów) ale odklejenia siatkówki i to trzeba sprawdzić i okulisty. Ka miałam zaświadczenie, że mogę sn.

Iwona jesteś ławnikiem?

Ja zaraz sprawdzę, czy przytylam.

Kurde, gotuje zupkę dla młodego, nic w domu nie ma! Nie wiem, czy on to w ogóle zje-miałam tylko marchewkę, pietruszkę, seler, por i ziemniaki. Nawet pieprzu w kulkach i liścia laurowego niet, teściowa zuzyla całe zapasy. Marna ta zupa...
nie:) ławnikom to chociaz płacą :D

Dżudka, ja mam -4 i -5 i rodziłam sn. Tak jak któraś dziewczyna pisała, poród to nie kwestia pogorszenia wzroku (przynajmniej w przypadku minusów) ale odklejenia siatkówki i to trzeba sprawdzić i okulisty. Ka miałam zaświadczenie, że mogę sn.

Iwona jesteś ławnikiem?

Ja zaraz sprawdzę, czy przytylam.

Kurde, gotuje zupkę dla młodego, nic w domu nie ma! Nie wiem, czy on to w ogóle zje-miałam tylko marchewkę, pietruszkę, seler, por i ziemniaki. Nawet pieprzu w kulkach i liścia laurowego niet, teściowa zuzyla całe zapasy. Marna ta zupa...
ale już pojechała ?:D

MamaWiki, mam telefon. Zaraz spróbuję, dzięki!
Iwonka, to jak się ładnieje, to mówią, że syn :)

reklama
Do góry