mamDziewczyny polecam aplikacje Happy Baby dla tych co się martwią,że za dużo. Wagę wpisuje się co tydzień,aplikacja dzieli ciążę na miesiące i trymestry. Widać jaki jest miesięczny przyrost wagi. Pozwala to kontrolować i reagować w razie zbyt dużego przyrostu miesięcznego np 4kg.
reklama
malinka1984
Fanka BB :)
Dżudka, ja mam -4 i -5 i rodziłam sn. Tak jak któraś dziewczyna pisała, poród to nie kwestia pogorszenia wzroku (przynajmniej w przypadku minusów) ale odklejenia siatkówki i to trzeba sprawdzić u okulisty. Ja miałam zaświadczenie, że mogę sn.
Iwona jesteś ławnikiem?
Ja zaraz sprawdzę, czy przytylam
Kurde, gotuje zupkę dla młodego, nic w domu nie ma! Nie wiem, czy on to w ogóle zje-miałam tylko marchewkę, pietruszkę, seler, por i ziemniaki. Nawet pieprzu w kulkach i liścia laurowego niet, teściowa zużyła całe zapasy. Marna ta zupa...
A pochwale się Wam młodym, dostał w szpitalu pierwsze w życiu jajko niespodziankę i w ogóle nie chciał czekolady powiedział bleee i tylko chciał zobaczyć, co jest w środku moje bezcukrowe wychowanie daje efekty inne mamy się dziwily, jak to on pije herbatkę rumiankową bez cukru i wodę bo szpitalne oczywiście slodza i on takiej nie chciał... żeby jeszcze mniej bleeee na warzywa mówił
Iwona jesteś ławnikiem?
Ja zaraz sprawdzę, czy przytylam
Kurde, gotuje zupkę dla młodego, nic w domu nie ma! Nie wiem, czy on to w ogóle zje-miałam tylko marchewkę, pietruszkę, seler, por i ziemniaki. Nawet pieprzu w kulkach i liścia laurowego niet, teściowa zużyła całe zapasy. Marna ta zupa...
A pochwale się Wam młodym, dostał w szpitalu pierwsze w życiu jajko niespodziankę i w ogóle nie chciał czekolady powiedział bleee i tylko chciał zobaczyć, co jest w środku moje bezcukrowe wychowanie daje efekty inne mamy się dziwily, jak to on pije herbatkę rumiankową bez cukru i wodę bo szpitalne oczywiście slodza i on takiej nie chciał... żeby jeszcze mniej bleeee na warzywa mówił
W pracy jak powiedziałam, że jestem w ciąży to jedna z koleżanek stwierdziła,że jakiś czas to podejrzewała..po twarzy, podobno wyładniałam.Ostatnio spotkałam się z taką dobrą koleżanką, z którą z racji jej pracy widziałam się jakoś w połowie grudnia i jak mnie zobaczyła powiedziała, że promienieję i ciąża mi służy. Zastanawiam się czy ciąża, czy brak korpo-presji a na dodatek, zapisałam się do fryzjera, żeby coś odmienić (tylko ścięcie, bez koloru)...
mamawiki32
Fanka BB :)
To poszukaj ikonki sklep play, wpisz w wyszukiwarkę na górze happy baby, znajdzie taką fioletową ikonkę happy baby ciąża i narodziny i zainstaluj
ee to Ty z tych szczupłychKkasiulka, to ja mogę 16. Tak wychodzi z tabeli, którą kiedyś któraś z nas wkleiła.
nie ławnikom to chociaz płacąDżudka, ja mam -4 i -5 i rodziłam sn. Tak jak któraś dziewczyna pisała, poród to nie kwestia pogorszenia wzroku (przynajmniej w przypadku minusów) ale odklejenia siatkówki i to trzeba sprawdzić i okulisty. Ka miałam zaświadczenie, że mogę sn.
Iwona jesteś ławnikiem?
Ja zaraz sprawdzę, czy przytylam.
Kurde, gotuje zupkę dla młodego, nic w domu nie ma! Nie wiem, czy on to w ogóle zje-miałam tylko marchewkę, pietruszkę, seler, por i ziemniaki. Nawet pieprzu w kulkach i liścia laurowego niet, teściowa zuzyla całe zapasy. Marna ta zupa...
ale już pojechała ?Dżudka, ja mam -4 i -5 i rodziłam sn. Tak jak któraś dziewczyna pisała, poród to nie kwestia pogorszenia wzroku (przynajmniej w przypadku minusów) ale odklejenia siatkówki i to trzeba sprawdzić i okulisty. Ka miałam zaświadczenie, że mogę sn.
Iwona jesteś ławnikiem?
Ja zaraz sprawdzę, czy przytylam.
Kurde, gotuje zupkę dla młodego, nic w domu nie ma! Nie wiem, czy on to w ogóle zje-miałam tylko marchewkę, pietruszkę, seler, por i ziemniaki. Nawet pieprzu w kulkach i liścia laurowego niet, teściowa zuzyla całe zapasy. Marna ta zupa...
reklama
wszystkie znaki na niebie tak wskazują pożyjemy- zobaczymyMamaWiki, mam telefon. Zaraz spróbuję, dzięki!
Iwonka, to jak się ładnieje, to mówią, że syn