reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Iwona, to ja na pewno zbrzydłam! O tak, bardzo!! :rofl::-) :):wink:
MamaWiki, dzięki! Mam za mało miejsca, gierki dzieci:baffled: Powiem Arkowi, zrobi z tym porządek i sobie zainstaluję:tak:

reklama
Ja również mam od niedawna aplikację Happy Baby. Już dawno pobrałam Moja Ciąża, też fajna, ale wydaje mi się, że Happy Baby lepsza :)
Mam moja ciąża na tablecie, ale tam brakuje mi tego podziału.
Powiedziałam lekarzowi o tej happy baby i na ostatniej wizycie mówi do mnie "pokaże mi Pani w tej swojej aplikacji jak nam się to w miesiącach rozkłada" :)

Zielona - czekamy!

Hahaha, może być :D

Ja przed ciążą, zresztą ciągle, na dietach, jak popuściłam w weekend, to w tygodniu ze trzy dni nabiałowe, cały czas liczyłam kalorie, teraz od czasu do czasu przeliczyłam i na kalorie, które mają przyjmować kobiety w ciąży to niby ok. Tylko jak przed ciążą jadłam 1500 kcal, a teraz 2800 to różnica się odkłada, niestety. A schudłam 10 kg rok przed ciążą. Znowu trzeba będzie :/
Lila ja też byłam wiecznie na diecie. Rozregulowałam zupełnie metabolizm. Jak zjadłam coś ponad 1200 kcal odrazu tyłam. Teraz jem wszystko na co mam tylko ochotę i pewnie 2000 kcal przekraczam.

Dżudka, ja mam -4 i -5 i rodziłam sn. Tak jak któraś dziewczyna pisała, poród to nie kwestia pogorszenia wzroku (przynajmniej w przypadku minusów) ale odklejenia siatkówki i to trzeba sprawdzić u okulisty. Ja miałam zaświadczenie, że mogę sn.

No ciekawe jak to jest z plusami. Nie ma co gdybac zobaczymy co na to okulista..

3jgx43r8tey986be.png

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi co do terminu Waszych połòwkowych,jak widzę Wasze terminy są dosyć rozbieżne. Stresowalam się czy to badanie w 22 tyg to nie za późno...jak któraś z Was jeszcze nie pisała w którym tyg będzie miała połówkowe to piszcie. Ciekawa jestem jak to u Was jest

Co do porodu to w sumie nie zastanawiałam się nad tym bo od dziecka mam wadę wzroku i chyba skończy się CC, ale gdybym miała rodzić SN to bardzo bym chciała w towarzystwie męża oczywiście☺

3jgx43r84b8drosd.png

Ja połowkowe będę miała dopiero w 23 tygodniu bo nie dam rady wcześniej,powiedziała mi ginekolog że nie ma problemu,po prostu obejrzymy dzidziusia później

Lila ja też byłam wiecznie na diecie. Rozregulowałam zupełnie metabolizm. Jak zjadłam coś ponad 1200 kcal odrazu tyłam. Teraz jem wszystko na co mam tylko ochotę i pewnie 2000 kcal przekraczam.

No właśnie, ja mam to samo. A najgorsze to, że zaczęłam z tymi dietami jak gówniarą byłam, młodą i szczupłą :/

reklama
Do góry