reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Jedziemy do domu :D

ale mnie teściowa wkurzyła, najpierw sama podważała decyzje lekarzy (siuska nie leczyć rivanolem tylko psiukac octaniseptem) a teraz jak mówię, że zamierzam mu po tych antybiotykach (dostawał miesiąc aż do najsilniejszych) podawać probiotyk na brzuszek to mi gada, ze jak mi chirurg na wypisie nie kazał to mam nie dawać. Noż jelitka to on ma pewnie tam dziurawe, chirurg o takich glupotach nie pomyśli bo to nie pediatra... Maciek dalej wali śmierdzące śluzowate kupki ( sorki za opis) a ja mu nic nie będę dawać.

Hope, a tak pomyślałam, nie powinnaś się odizolować przy tej ospie? Ktoś wie jaki ospa może mieć wpływ na dzidzie? Bo mnie przeciez na oddzial patologii ciąży nie chcieli przyjąć ze względu na panującą tam ospe wlasnie.
Malinka ty jesteś matką. A przy antybiotykach w szpitalu nie dawali oslonki ? Probiotyki musisz mu dawać koniecznie. Nasz bohater nie może mieć smierdzacych kupek :-)

reklama
My też będziemy mieć tylko nie wiem jak to przy bliźniakach coś koło 30tc myślę że będzie dobrze...albo nawet chwile wcześniej...

Patuśka, właśnie cały pobyt raczy nas takimi madrościami, raz mi nawet wprost powiedziała, żeby nie słuchać się lekarzy :) juz ją przezwałam ekspertem z dwoma fakultetami: pielęgniarstwo i lekarski :) ileż można to wytrzymywać :)

Needi, dawali enterol ale dziś, jak przynieśli to teściowa: a po co mu dawać skoro już wychodzi i nie bierze antybiotyków? No ręce opadają...

Patuśka, właśnie cały pobyt raczy nas takimi madrościami, raz mi nawet wprost powiedziała, żeby nie słuchać się lekarzy :) juz ją przezwałam ekspertem z dwoma fakultetami: pielęgniarstwo i lekarski :) ileż można to wytrzymywać :)

Needi, dawali enterol ale dziś, jak przynieśli to teściowa: a po co mu dawać skoro już wychodzi i nie bierze antybiotyków? No ręce opadają...
omg to Ty albo masz cierpliwość anioła albo to z braku sił.. bo ja już bym chyba palnęła "czy mamusia łaskawie mogłaby już sobie pojechac do domku ?;) "

reklama
Do góry