reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Marynka- współczuję samopoczucia... 8 katastrofa! Mnie zaraz po porodzie wyszły dwie zwariować szło z bólu :(
Chory mąż spi... więc nie muszę słyszeć jego jekow ;)

Malinka proszę jeśli możesz wyślij mi adres chętnie wyślemy kartkę dla Maciusia :)

Ale mam ochotę na racuchy z bananami i Nutellą :((

reklama
Oj, zdrówka dla wszystkich chorujących maluchów, mam i ich mężów. Zwłaszcza trzymam kciuki za jak najlżejszy przebieg ospy. Jolcia, obyś tylko się nie zaraziła!
Malinka, super, że wychodzicie do domu! :) Odpoczywajcie teraz wszyscy, razem z Maciusiem i Mężem.

Jedziemy do domu :D

ale mnie teściowa wkurzyła, najpierw sama podważała decyzje lekarzy (siuska nie leczyć rivanolem tylko psiukac octaniseptem) a teraz jak mówię, że zamierzam mu po tych antybiotykach (dostawał miesiąc aż do najsilniejszych) podawać probiotyk na brzuszek to mi gada, ze jak mi chirurg na wypisie nie kazał to mam nie dawać. Noż jelitka to on ma pewnie tam dziurawe, chirurg o takich glupotach nie pomyśli bo to nie pediatra... Maciek dalej wali śmierdzące śluzowate kupki ( sorki za opis) a ja mu nic nie będę dawać.

Hope, a tak pomyślałam, nie powinnaś się odizolować przy tej ospie? Ktoś wie jaki ospa może mieć wpływ na dzidzie? Bo mnie przeciez na oddzial patologii ciąży nie chcieli przyjąć ze względu na panującą tam ospe wlasnie.

Ostatnia edycja:

ale mnie teściowa wkurzyła, najpierw sama podważała decyzje lekarzy (siuska nie leczyć rivanolem tylko psiukac octaniseptem) a teraz jak mówię, że zamierzam mu po tych antybiotykach (dostawał miesiąc aż do najsilniejszych) podawać probiotyk na brzuszek to mi gada, ze jak mi chirurg na wypisie nie kazał to mam nie dawać. Noż jelitka to on ma pewnie tam dziurawe, chirurg o takich glupotach nie pomyśli bo to nie pediatra... Maciek dalej wali śmierdzące śluzowate kupki ( sorki za opis) a ja mu nic nie będę dawać.
musi teściowa doktorat mieć;)

propo karteczek dla Maciusia to Malinka obdarowała mnie adresem i pozwoliła udostępniać mamom chcącym ucieszyć Maciusia. Pewnie jak Malinka do domku z małym wróci to może miec mniej czasu to jakby co dziewczynki możecie priv mi wysłać to dam adres, niech sie chłopak ucieszy :)

Cudowne wieści. Probiotyk na pewno nie zaszkodzi.

Malinka współczuję teściowej. Moja jest zdrowo je....ta ale bynajmniej się nie wtrąca. Kiedyś sprowadziłam ja do parteru bo mi wytknela ze moja rodzina buntuje jej syna i on jej nie odwiedza. Tm jej powiedziałam przez całe życie nie zasłużyłas żeby obdarowal Cię szacunkiem to teraz nie wymagaj niedzielnych obiadów. Historia jest długa i skomplikowana... ale od tamtej pory słowa nie mówi. Tylko ciągle widzi że Nam się jakoś powodzi a ona biedna pod górę...wiecznie ma...
Babsko nie reformowalne jest.

I wiem jak mogłaś się wkurzyc. Rób co swoje Ty jesteś mama to Twoje dziecko ona miała swój czas żeby wychować swoje dzieci. Czasami nie warto się kłócić tylko jednym uchem wpuścić drugim wypuścić i robić swoje... ale czasami przychodzi apogeum

reklama
Do góry