reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Mój mąż taki w poniedziałek wrócił. zrobiłam mu rosołek, napar z imbiru i cytryny z miodkiem, dałam coldrex i poszedł spać... rano już było o niebo lepiej a dziś całkiem zdrowy. Więc polecam domowe metody oprócz leków ;)

Kitty89 ja mam tak samo jak Ty;) kwaśne bleee ale słodkie <3

Malinka jakie cudowne wieści!!! rewelacja... odpoczywajcie nareszcie w domku:)

Jolcia biedna Ami... trzymaj się i dbaj o siebie abyś się nie zarazila;) a chory mąż w domu to już katastrofa:(

Jolcia zdrowia dla Ami i drugiego dziecka w postaci meza :-p
Hope zdrowka dla coreczki, niech jej lekko przejdzie. mojej kolezanki corka zlapala ospe bakteryjna, tragedia...
Malinko wieszam wirtualny napis witaj w domu dla Maciusia! niech sie Wam wiedzie!

Ja nie wiem jak to juz ze mna jest, raz mi brzuch staje, potem bola piersi, sutki, non stop lapie jakies przeziebienia, potem migrena, a teraz 8. wylazi i boli, ostatnio nawet mnie jajnik bolal, a nigdy nie wiedzialam gdzie sie takie cudo znajduje, ach ta ciaza!

@Aniaa29 ja będę rodzić w Bródnowskim, bo tu nas ratowali i tu teraz prowadzę ciążę. No i tak jak malinka chce mieć oddział noworodków pod ręką.

reklama
Do góry