reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Eh... znów ciężkie dni przede mną... Ami chora, Wojtek chory... Już dzwonił w jakim to umierajacym jest stanie :( a ja po nirprzespanej nocy ledwo chodzę... jeszcze brakuje mi znów być przrxiebiona... ta głupia pogoda!!! Niech już będzie lato!
Jolcia u faceta katar to już choroba śmiertelna;) wolę dwie dziewczynki na raz chore niż jednego mojego m ;)

reklama
Mendoza, to niestety nie koniec. Wycięta została tylko część naczyniaka z klatki piersiowej. Został nam jeszcze naczyniak w szyjce i pod policzkiem. To chcemy zrobić w Niemczech. Ale termin wyznaczą nam dopiero, jak prześlę im przetłumaczone dokumenty z tego pobytu. No i Maciek musi trochę odpocząć po tym zabiegu.
ale juz zawsze bliżej niż dalej :)

Malinka super wiadoomość

zdrówka dla chorowitków
mnie też coś rozkłada

właśnie poszedł pan od szafy pomierzył za miesiąc ma być gotowa
jak duża szafa to koniecznie sprawdz jak zabepieczą jej tył. Ja mam też duża na zamówienie i z czasem zaczęła się rozchodzić, do tego stopnia, że pólki wewnatrz spadały z bolców. Tylko, że ja mam naprawdę dużą i bardzo ją zagospodarowuje . Taka szafa z tyłu powinna mieć jeszcze listwy zbierające ją "do kupy"

jak duża szafa to koniecznie sprawdz jak zabepieczą jej tył. Ja mam też duża na zamówienie i z czasem zaczęła się rozchodzić, do tego stopnia, że pólki wewnatrz spadały z bolców. Tylko, że ja mam naprawdę dużą i bardzo ją zagospodarowuje . Taka szafa z tyłu powinna mieć jeszcze listwy zbierające ją "do kupy"
to są dwie szafy
mam nadzieje że będzie dobrze zrobiona
i że zanim coś zacznie się z nią dziać to będziemy się wyprowadzać na większe mieszkanie ;)

O tak. Coś jak na tym środkowym zdjęciu. I na szyi znalazłam dwa tez...

Co za dziadostwo... Boje się ze zgole sobie jak kiedyś pod pachą a krew się waliła jak nie wiem. Ale potem mi to drugi raz nie wyrosło.
Ja się już bałam ze to może jakiś wirus czy coś
to mój mąż miał na szyi, ciągle zahaczał o to przy goleniu i dermatolog mu to usunęła. Już w tym miejscu nie odrosło ale niestety jak ktos ma skłonności ku temu to pojawi za jakiś czas się w innym miejscu. Przybywa niestety z wiekiem

reklama
Miałam tylko to kilka lat temu. Może to od hormonów. Tyle tego progesteronu przyjmuje może ma to jakiś większy związek...
Teraz to i tak nic z tym nie zrobię ewentualnie po porodzie pod warunkiem że sobie tego nie ciachne przy goleniu [emoji16]

Do góry