reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Dziewczyny miałyscie do czynienia z brodawkami? Kiedyś miałam taką małą kulkę pod pachą taka przezroczysta ale ja zgolilam przez przypadek. A dziś zauważyłam na wzgórku łonowym w sumie to już jakby warga sromowa była też taka malutka brodawka. Zastanawiam się skąd się to wzięło... I czy to się nie przenosi czy jaki czort. Zmartwilam się trochę bo nigdy czegoś takiego tam na dole nie miałam [emoji20]

Cześć dziewczyny. Około południa wróciłam z Łodzi, potem z młodym na egzamin, zakupy i trochę padam;) Wczoraj lekarz mi powiedział, żebym brała luteinę na ten bolący brzuch, mój prowadzący stwierdził, że wystarczy nospa.... no i bądź tu człowieku mądry. Jutro mam podjechać do swojego, żeby szyjkę sprawdził. Dziś mnie w ogóle nie boli, tylko mała cały dzień w ruchu:) Fajne są te smyrania w brzuchu:D

Dla dzieciaczków, zdrowia życzę :)

Malinka, super wiadomość:)

A i mi cos brzuch twardnieje i sie napina, biorę nospe i luteinę rano i wieczorem. Wizytę mam we wtorek mam nadzieje ze szyjka sie nie skróciła bo bedzie trzeba cos kombinować. Maz trochę smutny bo zakaz wspołżycia ale na szczęście mówi ze moje zdrówko i Małego najważniejsze, wiec cieszę sie ze to rozumie :)
Wczoraj miałam ogromna ochotę na barszcz czerwony i Maz kupił i wypiłam chyba 3/4 kartonu wczoraj a resztę dzisiaj :D do tego pierożki z kapusta i grzybami...w końcu minęły mi mdłości i zaczynaja sie delikatne zachcianki ;) to o niebo lepsze niż te mdłości :)

A teraz sie najadłam z synem i czekamy na Tatusia..tak mi sie nudzi samej :( muszę leżeć wiec nie ma mowy o spacerach, sprzątaniu itp. Internet juz nudny a w telewizji juz zupełnie nic nie ma...

Czytam Was codziennie ale jak juz chce cos napisać to nie wiem co komu :) ogólnie fajnie ze jesteście Kobitki :) mam wrażenie ze znamy sie od zawsze ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Eh... znów ciężkie dni przede mną... Ami chora, Wojtek chory... Już dzwonił w jakim to umierajacym jest stanie :( a ja po nirprzespanej nocy ledwo chodzę... jeszcze brakuje mi znów być przrxiebiona... ta głupia pogoda!!! Niech już będzie lato!

Malinka, radość ogromna. Teraz odpoczywajcie w domku..
Malinka, czy teraz zostają tylko kontrole czy jakiś dodatkowy zabieg w Polsce albo w Niemczech może jeszcze być potrzebny?

Dziewczyny, nie możecie się doczekać początku marca żeby poznać płeć a ja najwcześniej kolejne usg będę miała przed Wielkanocą. Trochę mi przykro, jak sobie czytam Wasze historie, no ale trudno, muszę wytrzymać :-(...

Hope, zdrowia dla Lenki. Uważaj na siebie, bo wszystkie dziecięce choroby są bardzo niebezpieczne dla kobiet w ciąży..

Jolcia, Wy również się kurujcie..

Mendoza, to niestety nie koniec. Wycięta została tylko część naczyniaka z klatki piersiowej. Został nam jeszcze naczyniak w szyjce i pod policzkiem. To chcemy zrobić w Niemczech. Ale termin wyznaczą nam dopiero, jak prześlę im przetłumaczone dokumenty z tego pobytu. No i Maciek musi trochę odpocząć po tym zabiegu.

reklama
Dziewczyny miałyscie do czynienia z brodawkami? Kiedyś miałam taką małą kulkę pod pachą taka przezroczysta ale ja zgolilam przez przypadek. A dziś zauważyłam na wzgórku łonowym w sumie to już jakby warga sromowa była też taka malutka brodawka. Zastanawiam się skąd się to wzięło... I czy to się nie przenosi czy jaki czort. Zmartwilam się trochę bo nigdy czegoś takiego tam na dole nie miałam [emoji20]
http://urodaizdrowie.pl/wlokniaki-wiszace-miekkie-i-twarde-metody-usuwania takie coś?

Do góry