reklama
Dziewczyny miałyscie do czynienia z brodawkami? Kiedyś miałam taką małą kulkę pod pachą taka przezroczysta ale ja zgolilam przez przypadek. A dziś zauważyłam na wzgórku łonowym w sumie to już jakby warga sromowa była też taka malutka brodawka. Zastanawiam się skąd się to wzięło... I czy to się nie przenosi czy jaki czort. Zmartwilam się trochę bo nigdy czegoś takiego tam na dole nie miałam [emoji20]
nieufna
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Około południa wróciłam z Łodzi, potem z młodym na egzamin, zakupy i trochę padam Wczoraj lekarz mi powiedział, żebym brała luteinę na ten bolący brzuch, mój prowadzący stwierdził, że wystarczy nospa.... no i bądź tu człowieku mądry. Jutro mam podjechać do swojego, żeby szyjkę sprawdził. Dziś mnie w ogóle nie boli, tylko mała cały dzień w ruchu Fajne są te smyrania w brzuchu
Dla dzieciaczków, zdrowia życzę
Malinka, super wiadomość
Dla dzieciaczków, zdrowia życzę
Malinka, super wiadomość
paula_dabro
A i mi cos brzuch twardnieje i sie napina, biorę nospe i luteinę rano i wieczorem. Wizytę mam we wtorek mam nadzieje ze szyjka sie nie skróciła bo bedzie trzeba cos kombinować. Maz trochę smutny bo zakaz wspołżycia ale na szczęście mówi ze moje zdrówko i Małego najważniejsze, wiec cieszę sie ze to rozumie
Wczoraj miałam ogromna ochotę na barszcz czerwony i Maz kupił i wypiłam chyba 3/4 kartonu wczoraj a resztę dzisiaj do tego pierożki z kapusta i grzybami...w końcu minęły mi mdłości i zaczynaja sie delikatne zachcianki to o niebo lepsze niż te mdłości
A teraz sie najadłam z synem i czekamy na Tatusia..tak mi sie nudzi samej muszę leżeć wiec nie ma mowy o spacerach, sprzątaniu itp. Internet juz nudny a w telewizji juz zupełnie nic nie ma...
Czytam Was codziennie ale jak juz chce cos napisać to nie wiem co komu ogólnie fajnie ze jesteście Kobitki mam wrażenie ze znamy sie od zawsze
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Wczoraj miałam ogromna ochotę na barszcz czerwony i Maz kupił i wypiłam chyba 3/4 kartonu wczoraj a resztę dzisiaj do tego pierożki z kapusta i grzybami...w końcu minęły mi mdłości i zaczynaja sie delikatne zachcianki to o niebo lepsze niż te mdłości
A teraz sie najadłam z synem i czekamy na Tatusia..tak mi sie nudzi samej muszę leżeć wiec nie ma mowy o spacerach, sprzątaniu itp. Internet juz nudny a w telewizji juz zupełnie nic nie ma...
Czytam Was codziennie ale jak juz chce cos napisać to nie wiem co komu ogólnie fajnie ze jesteście Kobitki mam wrażenie ze znamy sie od zawsze
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Jolcia_
Eh... znów ciężkie dni przede mną... Ami chora, Wojtek chory... Już dzwonił w jakim to umierajacym jest stanie a ja po nirprzespanej nocy ledwo chodzę... jeszcze brakuje mi znów być przrxiebiona... ta głupia pogoda!!! Niech już będzie lato!
Mendoza813
Malinka, radość ogromna. Teraz odpoczywajcie w domku..
Malinka, czy teraz zostają tylko kontrole czy jakiś dodatkowy zabieg w Polsce albo w Niemczech może jeszcze być potrzebny?
Dziewczyny, nie możecie się doczekać początku marca żeby poznać płeć a ja najwcześniej kolejne usg będę miała przed Wielkanocą. Trochę mi przykro, jak sobie czytam Wasze historie, no ale trudno, muszę wytrzymać :-(...
Hope, zdrowia dla Lenki. Uważaj na siebie, bo wszystkie dziecięce choroby są bardzo niebezpieczne dla kobiet w ciąży..
Jolcia, Wy również się kurujcie..
Malinka, czy teraz zostają tylko kontrole czy jakiś dodatkowy zabieg w Polsce albo w Niemczech może jeszcze być potrzebny?
Dziewczyny, nie możecie się doczekać początku marca żeby poznać płeć a ja najwcześniej kolejne usg będę miała przed Wielkanocą. Trochę mi przykro, jak sobie czytam Wasze historie, no ale trudno, muszę wytrzymać :-(...
Hope, zdrowia dla Lenki. Uważaj na siebie, bo wszystkie dziecięce choroby są bardzo niebezpieczne dla kobiet w ciąży..
Jolcia, Wy również się kurujcie..
Jolcia_
Malinka- świetne wiadomości w domu zawsze najlepiej
iwonaimaja
Malinka super wiadoomość
zdrówka dla chorowitków
mnie też coś rozkłada
właśnie poszedł pan od szafy pomierzył za miesiąc ma być gotowa
zdrówka dla chorowitków
mnie też coś rozkłada
właśnie poszedł pan od szafy pomierzył za miesiąc ma być gotowa
malinka1984
Mendoza, to niestety nie koniec. Wycięta została tylko część naczyniaka z klatki piersiowej. Został nam jeszcze naczyniak w szyjce i pod policzkiem. To chcemy zrobić w Niemczech. Ale termin wyznaczą nam dopiero, jak prześlę im przetłumaczone dokumenty z tego pobytu. No i Maciek musi trochę odpocząć po tym zabiegu.
reklama
http://urodaizdrowie.pl/wlokniaki-wiszace-miekkie-i-twarde-metody-usuwania takie coś?Dziewczyny miałyscie do czynienia z brodawkami? Kiedyś miałam taką małą kulkę pod pachą taka przezroczysta ale ja zgolilam przez przypadek. A dziś zauważyłam na wzgórku łonowym w sumie to już jakby warga sromowa była też taka malutka brodawka. Zastanawiam się skąd się to wzięło... I czy to się nie przenosi czy jaki czort. Zmartwilam się trochę bo nigdy czegoś takiego tam na dole nie miałam [emoji20]