Jolcia_
Fanka BB :)
Witajcie... U nas noc nieprzespana... Ami nadal goraczkuje i skarży się na ból gardła...
Hope- zdrówka dla Lenki, oby bardzo nie swedzialo!
Hope- zdrówka dla Lenki, oby bardzo nie swedzialo!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a muszę to gdzieś zgłaszać czy tylko przy wypisywaniu l4 daje inny adres?Venice podajesz na l4adres tam gdzie przebywasz
Czy jest ktoś z Warszawy i moze wypowiedzieć sie na temat szpitali, gdzie planuje rodzic
ojejjj to zycze szybkiego powrotu do zdrowkaJa nie śpię bo nie mogę oddychać,choróbsko czy coś. Porażka.
no nieeeee tego jeszcze brakowala biedna Lenka oby Martynka nie zalapala...no tak to jest...jak nie katar to kaszel osba grypa goraczka...tak to wlasnie z dziecmi jest.. Lenka zdrowiejjjjjjjjjWitam się kochane
Moja Lenusia ma ospę , dzisiaj rano się obudziła cała w kropki, ale co dziwne Martynka starsza nie ma a chodzi do przedszkola non stop i sporo dzieci miało ospę a Ona nie, rykoszetem na Lenkę padło, odbiera zawsze ze mną Marti z przedszkola i tam pewnie załapała. Ale taka biedna jest malusia a krostek do czorta, nawet na pipci ma biedactwo moje. Choć pewnie teraz to i za chwilę Martysia będzie miała.
tak sie zastanawiam..czy pojsc sie zapisac do ginekologa innego aby sprawdzic czy ten moj to jest taki n a prawde fajny jak mi sie wydaje..wiele osob w 16 tygodniu mowi ze zna juz plec..a ja nie bo musze czekac na polowkowe badania gdzie zbadaja bardzo dokladnie wszystko...i teraz nie wiem czy czekac na polowkowe czy isc gdzie indziej sprawdzic juz..hmmmm