reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witam się kochane :-) :)

Moja Lenusia ma ospę :surprised:, dzisiaj rano się obudziła cała w kropki, ale co dziwne Martynka starsza nie ma a chodzi do przedszkola non stop i sporo dzieci miało ospę a Ona nie, rykoszetem na Lenkę padło, odbiera zawsze ze mną Marti z przedszkola i tam pewnie załapała. Ale taka biedna jest malusia a krostek do czorta, nawet na pipci ma biedactwo moje. Choć pewnie teraz to i za chwilę Martysia będzie miała.

reklama
Hope sprawdz dobrze Martynkę. Moje dwie córki miały w jednym czasie. Starsza miała dosłownie pare kropeczek i gdyby nie to,że młodsza w tym czasie była cała obsypana to pewnie nawet lekarz by tego nie skasyfikował jako ospę ale zaczął przyglądac się jej dokładniej i okazało się,że tez. Młodsza przeszła to masakrycznie. Krostki były wszędzie w ustach, w pochwie, włosach.. Nie było cm bez krostki i bardzo długo schodził

Hej dziewczyny!

Hope, oby mało swędziało, bo to najgorsze jest. Czasami ciężko małe dziecko upilnować - moja ma pamiątkę w postaci dziurki na nosie. Też przechodziła w wieku 2 latek.

Wczoraj nie mogłam się ruszyć nagle zaczęło mnie boleć biodro ale tak że nie mogłam obrócić się na drugą stronę nie wiem od czego to może fasolka na jakiś nerw uciska bo boli dalej ale mogę się już ruszać

Mnie od dwóch dni kłuje z kolei w podbrzuszu po lewej stronie, jakby kolka, ale nie jestem pewna. Promieniuje na lewą nogę, a czasami zamienia się w taki tępy ból. Mam nadzieję, że to też tylko kwestia ucisku nerwa.

A powiedzcie mi -jak mieszkam gdzie indziej niż zameldowanie musze zusowi zgłaszać ? czy wystarczy im na druku tylko inny adres? ....ja to dopiero jestem przekręt co do l4...hehehhe A jak sie ma "chodzące" l4 to co?

reklama
Do góry