reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Czy jest ktoś z Warszawy i moze wypowiedzieć sie na temat szpitali, gdzie planuje rodzic :)
Ja jestem z Wawy i Michała urodziłam na Inflanckiej i było ok. Teraz pewnie też tam, choć jeszcze o tym nie myślę.
Co do l4 to jak macie leżące to się można martwić bo mogą spr w miejscu zamieszkania a jak nie to nie wazne

reklama
Iwona jak policjant tak ci powiedział to aż strach się bać :p tez często współpracowałam z policją ze względu na charakter pracy i szczerze to jednak wolę panie policjantki

U mnie w 12-13 tc mówił ze obstawia chłopca przez ułożenie kości ogonowej bo inaczej rośnie u dziewczyn a inaczej u chłopców ale nie dał pewności a w 15 tc mówił ze chłopak jak byk. drugi lekarz to samo. ale fakt można mieć pecha ze dziecko się nie pokaże i koniec. ostatnio przedemna była kobietą co byla w 26 tygodniu i dalej nie wiedziała a po wizycie mówiła ze dalej się nie pokazało i nic nie zrobisz :) najważniejsze żeby zdrowe było
Moja Marylka do 25 tygodnia wyglądała w 80% na chłopca:) ale lekarz mnie uprzedzał, że na 100% nie powie mi bo się źle układała albo wierci,gdybym nie dusiła to nie byłby skłonny w ogóle gdybać bo on raczej mówi tylko gdy ma pewność. NO i później bam! Jajeczka okazały sie wargami sromowymi i wtedy oświadczył, że zna płeć:)

Ja jestem z Wawy i Michała urodziłam na Inflanckiej i było ok. Teraz pewnie też tam, choć jeszcze o tym nie myślę.
Co do l4 to jak macie leżące to się można martwić bo mogą spr w miejscu zamieszkania a jak nie to nie wazne
ale jedna z nas chyba wczoraj pisała,że szczęscie że byla w domu bo wpadli na kontrolę a l4 nie było leżące :(

Agnes jeżeli jesteś zadowolona z jego ogólnej opieki, czujesz się dobrze zbadana po każdej wizycie i bezpieczna i ufasz mu to nie ma sensu zmieniać chyba że nie jesteś pewna co do niego i uważasz ze jesteś tylkp kolejna pacjentka a jak przyjdzie co do czego to umyje ręce to byn się zastanowiła. to ze jeszcze nie określił płci to kompletnke nic nie znaczy. chyba ze ma 20 paro letni sprzęt ;)

Iwona no właśnie to fakt ze się tak da załatwić ale najczęściej to się uważają za niewiadomo kogo i rzucają głupimi tekstami które mnie irytują. przynajmniej ja tak miałam..

hmm okkkk to mnie uspokoiłyście bo juz sie martwiłam troszkę ze wszystkie wiecie a ja dalej nicccc i niccc całkiem możliwe ze teraz jak pójdę na badania 01.03.2016 do mojego gin zrobi mi usg i cos powieeeee chyba ze da mi od razu skierowanie na to padanie połówkowe i znowu mi nie zrobi badania usg ehh zobaczymyyyy. Ogolnie jak ostatnio byłam na usg mówił ze bardzo się rusza ze nie chciała nawet pokazać się dokładnie az go lekarz zaczepiał a on nic i nic odwracał się dupka i plecami:) tak sobie pomyślałam niezła rozrabiara moja albo rozrabiak moj:) hahha no to co radzicie zeby czekac do tego POLOWKOWEGO BADANIA?
lepiej poczekać i wiedzieć na 100% niż nastawić się na konkretną osóbkę a później ubranka na allegro wystawiać ;)

Iwona no właśnie to fakt ze się tak da załatwić ale najczęściej to się uważają za niewiadomo kogo i rzucają głupimi tekstami które mnie irytują. przynajmniej ja tak miałam..
a to w moim rejonie są chyba uprzejmiejsi, za to kobietki konkretne służbistki ale skuteczniejsze

reklama
Dziękuję za życzenia zdrówka dla mojej malutkiej :*
zdrówka również dla Ami :tak:. Jolcia może pojedzcie do lekarza, z gardełkiem nie ma żartów. Pewnie też apetytu nie ma? bidulka.
Veniccee - u Ciebie byłam przekonana, że laseczka będzie :-D, nawet bez usg i na odległość :-D.

Nedii Lenka ma dwa lata :tak:

Mój mąż dzwonił do mnie, że Martynkę z przedszkola odebrał bo skończył wcześniej i super, będę miała więcej czasu, żeby po pracy przygotować się do wizyty.

p.s. zapomniałam Wam powiedzieć o najważniejszym CZUJĘ DZIDZIĘ:tak::-) :) i to tak, ze nie mam wątpliwości. Co prawda delikatnie jeszcze, ale już czuję :-) :)

Ostatnia edycja:
Do góry