reklama
iwonaimaja
Fanka BB :)
Venice podajesz na l4adres tam gdzie przebywasz
Needi
Biedna. Ile Lenka ma lat?Witam się kochane
Moja Lenusia ma ospę , dzisiaj rano się obudziła cała w kropki, ale co dziwne Martynka starsza nie ma a chodzi do przedszkola non stop i sporo dzieci miało ospę a Ona nie, rykoszetem na Lenkę padło, odbiera zawsze ze mną Marti z przedszkola i tam pewnie załapała. Ale taka biedna jest malusia a krostek do czorta, nawet na pipci ma biedactwo moje. Choć pewnie teraz to i za chwilę Martysia będzie miała.
Needi
Stawiam że to więzadełoHej dziewczyny!
Hope, oby mało swędziało, bo to najgorsze jest. Czasami ciężko małe dziecko upilnować - moja ma pamiątkę w postaci dziurki na nosie. Też przechodziła w wieku 2 latek.
Mnie od dwóch dni kłuje z kolei w podbrzuszu po lewej stronie, jakby kolka, ale nie jestem pewna. Promieniuje na lewą nogę, a czasami zamienia się w taki tępy ból. Mam nadzieję, że to też tylko kwestia ucisku nerwa.
Mendoza813
A powiedzcie mi -jak mieszkam gdzie indziej niż zameldowanie musze zusowi zgłaszać ? czy wystarczy im na druku tylko inny adres? ....ja to dopiero jestem przekręt co do l4...hehehhe A jak sie ma "chodzące" l4 to co?
Venicee, jak czytam poprawność dziewczyn, to ja mam dopiero nakręcone, bo wzięłam zwolnienie i przyjechałam do męża za granicę. I aż się boję, co będzie w razie kontroli 8-/ a nawet nie pomyślałam, że to może być powód do cofnięcia, bo w końcu tutaj mam pomoc i opiekę a w domu byłabym sama z dzieckiem...
dariazgr
Czesc dziewczynki.
Duzo zdrowka dla Ami i dzieciatka z ospa!
Siedze od rana w pracy i marze o paczkach..... nic nie moge zrobic bo ciagle o nich mysle....
Powiedzcie mi czy ktoras z was ma migreny i bole glowy w ciazy ktorych wczesniej nie miala? Ja mam juz serdecznie dosc prawie codziennie boli mnie glowa a raz w tygodniu mam migrene. Nie udalo mi sie umowic neurologa przez NHS (odpowiednik NFZ) wiec ide jutro prywatnie, mam nadzieje,ze to tylko przez ciaze a nie cos powazniejszego bo trwa to odkad zaszlam w ciaze
Siedze od rana w pracy i marze o paczkach..... nic nie moge zrobic bo ciagle o nich mysle....
Powiedzcie mi czy ktoras z was ma migreny i bole glowy w ciazy ktorych wczesniej nie miala? Ja mam juz serdecznie dosc prawie codziennie boli mnie glowa a raz w tygodniu mam migrene. Nie udalo mi sie umowic neurologa przez NHS (odpowiednik NFZ) wiec ide jutro prywatnie, mam nadzieje,ze to tylko przez ciaze a nie cos powazniejszego bo trwa to odkad zaszlam w ciaze
kitty89
Ja wczoraj miałam ochotę na paczką i zjadłam oczywiście, chociaż miałam nie jeść słodyczy bo moja giną powiedziała że generalnie powinnam przytyc ok 2 kg na miesiąc a ostatnio wskoczyly mi aż 4, wiec muszę przystosować z dogadzaniem sobieCzesc dziewczynki.
Taki mocny ból głowy, przy którym musiałam położyć sie spać, miałam dotychczas dwa razy, czasami mam takie słabsze ale są do zniesienia..
Aga30+
Ja miewam bóle głowy teraz ale częściej miałam początku ciąży. Pewnie to przez ciąże. Organizm pracuje na wyższych obrotach. Mnie to ogólnie boli wszystko od kości po głowę [emoji6]Czesc dziewczynki.
dariazgr
troche mnie pocieszylyscie. moze to tylko ja panikuje ale jestem juz tym zmeczona. codziennie boli mnie okolo 7 godzin a migreny sa tragiczne, juz dwa razy wysylaili mnie z pracy do domu taksowka. jutrzejszy neurolog jest drogi bo £100 ale chyba wole miec pewnosc,ze wszystko ok
reklama
Kamcia2810
Ja mam często bóle głowy. Parę lat temu chorowalam na neuralgie, na szczęście wyleczylam się. Za to po 25 roku życia zaczęłam reagować na ciśnienie i przy każdym skoku jestem nie do życia.