reklama
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Chyba pójdę na wizyte. a jesten wściekła bo lekarz który mnie prowadzi i stwierdziłam ze to właśnie on będzie mnie prowadził ma jutro wizyty prywatne i zamiast kazać mi przyjechać to odrazu na oddział wysyła
Bo jesli coś się dzieje, to lepiej położyć się w szpitalu. Co on Ci w gabinecie pomoże?? Zrobi usg i powie, proszę jechać do szpitala
Ja jak musiałam w ciąży teraz sprzątać bo nikogo nie było to kupiłam rękawiczki w aptece. W rękawiczkach a potem mycie rąk i dezynfekcja spirytusem. I ok.Ja mam koty od około 7 lat, sprzątam im kuwete, bo mieszkam sama i nikt tego za mnie nie zrobi.
Bardziej uważam na mięso i owoce i warzywa... szoruje je ile się da [emoji16]
Needi
Fanka BB :)
Trochę drastyczne z tym wysmiewaniem. Dziś po spacerze zrobiła siusiu z nakladką na kibelek potem w majty i znowu na kibelek. Ale na tym koniec sukcesów wiec to pewnie przypadek. Byłam dziś trochę okrutna bo jak chciała malować farbkami to powiedziałam że nie bo nie nasiusiala do nocnika :'(. Źle zrobiłam ale byłam już sfrustrowana. Jutro jej to wynagrodze. Przecież kocham moje dziecko jak nikogo innego ale czasem nie panuje nad emocjami.Ja Emilce bilam brawo, wpadalam w przesadną euforię tak choćby złoty medal zdobyła. Widzialam, że bardzo jej się to podobalo i byla bardzo dumna jak udało jej się zrobić siku do nocnika.
A zaczęłam od tego, że jak nasikala w majtki to zostawialam ją w takich mokrych. Niestety ona olewala to i chodziła z mokrym tylkiem jak gdyby nigdy nic. Później byłam niedobrą mamą i "wysmiewalam" ją, że się posikala tak, żeby było jej wstyd i wyobraźcie sobie, że to podzialalo! 3 razy wystarczyły i od tamtego momentu ładnie siada na nocnik.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
No raczej wydaje mi się ze mógłby zbadać szyjke, ocenić czy cokolwiek innego zrobić , jeżeli by się okazało ze nic strasznego to zostałabym i leżała w domu po prostu a jeżeli by stwierdził że szpital to bym pojechała. myślę że ciężko ocenić przez telefon stąd liczyłam ze każe mi jutro przyjechać.
Needi
Wobec tego trzymam kciuki &&&Dodatnie i wysokie dość IGM świadczy o tym że to świeża infekcja, dlatego tak się martwię
margerrita
Ja przez kilka lat robiłam żelowe paznokcie na zmianę z hybrydą. Po ślubie postanowiłam, że już nie robię, niech odpoczną. No i miałam dramat nie paznokcie. Pergamin po prostu. Malowałam odzywką nailtek i trochę się poprawiło, ale szału nie ma.
Osobiście wierzę, że dziecię słyszy odgłosy z zewnątrz. Moja mała się ożywia, jak słucham muzyki Szczególnie lubi lata 80,90 i Depeche Mode Z synem w ciąży byłam na przedstawieniu Metro, szalał mi w brzuchu przez 2 godziny wtedy
Znowu musiałam dziś przeprowadzić poważną rozmowę z synem. Kształci się na pilota pasażerskiego i dziś nie udało mu się zaliczyć jednego egzaminu, bardzo trudnego, poprawkę ma w w marcu. Jeden egzamin a ten już, że porażka itp itd. Ech .... kocha latać, nie wyobraża sobie, żeby coś innego wżyciu robił. Mi się to średnio podoba, ale muszę go wspierać.
mialam dopytac o ten kurs ale juz odpisalas. a do szkoly do Deblina sie wybiera?
Ja tydzień po cesarce miałam kontrolę i byłam bez pasa, żadnego zaświadczenia nie miałam, powiedziałam jak jest i mnie puścili. Niestety nigdy nie wiadomo na kogo trafisz. Mój lekarz powiedział,że kartę ciąży z grupą krwi powinnam mieć zawsze w torebce.
ja nosze karte ciąży ze soba, ze swierzymi badaniami. nigdy nie wiesz co sie moze wydarzyc, wole ja miec przy sobie
Hej dziewczyny czy któraś miała lub ma w ciąży toksoplazmoze ? Dziś odebrałam wyniki Igg >250 (norma do 6,5) a igm 4,56 (norma do 0.9). Jutro mam wizytę u zakaznego. Strasznie się martwię o dziecko
siwerzy wynik mialabys duzo wyzszy, w czd bylam z mamami, ktrore mialy toxo lub cytomegalei w ciazy i ich wyniki w ciazy byly bardzo wysokie podczas zakazenia. nie stresuj sie na zapas, ale dobrze, ze jutro idziesz do lekarza.
@Zielona_stokrotka jestem przerazona o opiece o ktorej piszesz, nigdy bym nie przypuszczala, ze tak to moze wygladac w kraju tak cywilizowanym
@Kkasiulka jeny, wspolczuje wypadku. dobrze, ze skonczylo sie szczesliwie dla was.
@malinka1984 ciesze sie, ze z Maciucsiem lepiej, abyscie teraz szczesliwie do domku wyszli. wystarczy tych szpitali
dzisiejszy dzien jakos minal, bylo ciezko, ale musze, glowa do gory i dalej do przodu.
Jolcia_
Julka- spokojnie, bez nerwów bo to nie pomaga... weź ta nospe, jeśli jutro nadal będzie Cię boleć to skonsultuj to z lekarzem.
Pożarłam całe duże jabłko było pyszne było... eh...
Pożarłam całe duże jabłko było pyszne było... eh...
reklama
nieufna
mialam dopytac o ten kurs ale juz odpisalas. a do szkoly do Deblina sie wybiera?
Nie, ponieważ on chce tylko pasażerskie. Będzie startował do Rzeszowa i do Chełma