reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Cześć :-)

Czy tylko ja jestem w nocy taka nieprzytomna?? Normalnie ledwo mogę się ruszyć z łóżka, przewijam na czuja, już nie wspomnę o karmieniu, przy którym przysypiam!:szok::szok::eek::confused2: A przecież co noc wstaję do Majki, więc spanie w odcinakach nie jest dla mnie nowością. Ale podejrzewam, że to przez to, że jestem taka słaba, bo nie mogę witamin i dietę mam ubogą. A na dodatek Milenka w nocy nie płacze, tylko tak delikatnie postękuje i wierci się - Maja też tak robiła ;-) Bo teraz to potrafi wyć lepiej niż niejedna syrena :-p;-):-)

konwalijka - a jak Twój stan zapalny? Nowy antybiotyk pomaga??

alex - w dzień sen powinien być inny, nie tak głęboki, nie zachowuj się bardzo cicho, niech mały zna różnicę

Nie popisze, płacze

reklama
Hej Kochane ja też nie mam zbytnio czasu :( mała jest straszny skrzek na dodatek tak jak u Alex przestawiła się ale ja ją oduczam od 16-17 nie daje jej spać i o 21 mi sama pada... Jestem już mega załamana ale staram sie wyjsc z tego... pozdrawiam

kasiula póki co nie widzę poprawy, ale to dopiero 2 dzień brania tych dziadostw..nie nawidze wszelkich globulek i takich tam..

mój mały właśnie przysypia, po 2h placzu śladu nie ma..oby się to nie powtórzyło..

u mnie zbliża się burza..ciemno jak nie wiem..

Współczuje Wam tych kolek i płaczu:no:
Moja mała wczoraj była płaczliwa ale to przez szczepienie , była tez wazona no i klucha wazy 6,100:confused2: a tez lubi jak jej sie dupkę nosi więc z dnia na dzien będzie coraz cięzej heh. Nie mam z nią większych problemów spi ładnie ,je ładnie ....ja zaczynam wprowadzac do diety coraz wiecej produktów ...próbuje i eksperymentuje na razie jest ok.

hello,
margerita moja juz drugi dzień po szczepieniu marudna- w sumie nie płacze duzo ale kwęka i nie spi prawie w dzien ale w nocy odleciała - tylko dwa razy jadła i to z zamknietymi niemalze oczami. Mielismy tez usg bioderek- wszystko ok- powtórka za ok. 3 mce.
Ogólnie w nocy wysypiam się, chyba jak wiekszosc z Was przyzwyczaiłam się do snu 3h przerwa 3 h przerwa 3 h przerwa ( plus minus godzina) więc nie jest zle.
Moja zaczeła inaczej płakac, mniej piskliwie:) i fajne dzwięki juz wydaje....zagaja;) A jak Wasze "gaduły"?

Sestina, moja tez "gada" od kilku dni. :-)

Na dziaselku tam skad powinna wyrosnac lewa gorna jedynka, Ewa ma kuleczke pod skora, przeswituje biale spod skory. Myslalam ze to jakas afta, ale to jest twarde. Moze to glupie pytanie, ale moze to byc widoczny zawiazek zabka? Za dwa tyg idziemy na szczepienie to pokaze to pediatrze, ale codziennie jej to ogladam, pojawilo sie 3 dni temu.

Wiecie co mi pomaga? Wchodzenie tu i czytanie ze nie tylko ja mam czasem problemy z zdzieckiem i ze nie tylko mi jest ciezko. Swiadomosc ze nie ja jedna na swiecie tak mam naprawde mi pomaga!

anussia nie wyganiaj nas!:-D

sesti moja mala potworzyca tez juz coraz wiecej "gada":-)

Witajcie kochane. U nas nie najgorzej więc nie bedę narzekać. Emilka mało płacze, ładnie spi czasem tylko pobolewa ją brzuszek ale dajemy radę. Jem nowe produkty i jest w porządku. Patrze, ze wasze dzieciaki już szczepione a u nas pierwsze szczepienia ma byc jak mała skonczy 56 dni. Pani doktor mówiła mi, ze wtedy mozna, więc o co chodzi? Może któras wie.:szok:
A i info dla dziewczyn które odstawiają laktozę W biedronce jest mleko bez laktozy za 3 zl, na koszach nie na nabiale u nas lezy

Dziewczyny dzieci karmione piersią moga robić zielonkawa kupkę, jesli nie ma innych objawów nie jest źle

konwalianka napisałam ci pw, trzymam &&&&&&&&
alex mam nadzieję, ze problemy mina
dodi na szczęście dzis nie było juz 8 godzinnej przerwy, Emilka spała najdłużej 5 godzin więc chyba w porządku
Corin mój Paweł, jak twierdzi moja teściowa w wieku 4 miesięcy miał już 3 zęby więc wszystko mozliwe
sestina u nas tez gadanie, najchetniej z lampą i naklejkami na ścianie. Za to uśmiechy to już dla nas
margerita no słuszna waga, hoho kawał dziewuszki
anusia ja myśle, ze lada chwila, i gratulacje i spokojnej ciązy
Chciałam coś jeszcze napisać i zapomniałam:zawstydzona/y:

reklama
Wisienko, my mamy sie szczepic po skonczonym 6 tyg. U nas tez lampa zostala najlepsza kumpela do pogadanek ;-)

Ewa dzis cos strasznie marudzi. Nic jej nie pasuje, ani lezenie, ani noszenie, ani lezaczek. Nic kompletnie. Jedynie co to wisialaby ciagle na cycu. Nie bylysmy dzis na spacerze (co chwile leje) moze tego jej brakuje?

Do góry