reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Moj męzus to by sam nie wiedział co przyszykowac, więc musze sama o wszystkim pomyśleć..on nie zna sie na takich sprawach:)

jejku jakie u mnie jest powietrze ciężkie, popoludniu chwilke popadało i zrobiło sie jeszcze bardziej duszno na dworze, a wiaterku zero, powietrze normalnie stoi! ciągle się wiatraczkiem ratuję

reklama
Oj Anulka, sny to ja miewam pokretne i widac na proroka sie nie nadaje.:-D
Ostatnio tez mi sie snilo, ze popijalam herbatke z krolowa Elzbieta II i gawedzilam z nia jak z wlasna babcia;-):-D

A ja jutro mam szpital... Ide zaraz przygotowac rzeczy, bo jedziemy cala familia. Nie bedzie usg, ale maz chce jechac, wiec jedziemy wszyscy.:-)

To ja przesylam Wam troche deszczu i wiatru, zobaczcie jaka mamy prognoze... :baffled:10 day forecast Belfast - Foreca.com Caly maj lalo, w ubieglym tyg. byly 3!!!!! sloneczne dni i dalej lipa...:-(

ja tez przy wiatraku:-)

ja na szczescie mam mame w domu :) moj wroci na gotowe...w sumie wszystko mam dzis kupilam koszulki juz schna bo odswierzylam z nowosci w plynie do plukania brakuje mi podkladow no i czekam na ten wozek ahh jutro az zajedziemy zapytac co z nim moze juz czeka ale mieli dzwonic sama nie wiem nie moge sie doczekac juz... moj dzwonil ma poczatek lipca wroci... az lezki mi poszly niecaly tydzien go nie ma a ja tak tesknie :/ oby zlecialo...

krzyz mnie boli spac mi sie nie chce a rano przed 6 pobudka na badania:/ ale uslysze serduszko malego bo mam ktg na 30 min:)

u mnie pada lekki ale nic nie pomaga nawet nie wpadnie do pokoju choc okno otwarte na calego...

Konwalianka to spokojnie wsłu**** się w siebie. Skup się na tym co czujesz i psychicznie i fizycznie. pościel zamów dziś na allegro i już. Może pomysl o jakimś domowym SPA:-)

Marzenko, może masz rację..jak mus to mus:) ale ja to i tak będę gotowa, bo po co ma się chlop stresować:)

Anulka, moj wraca 24 czerwca, na 3 tyg.. potem znowu sama z dziećmi zostanę.. nie zawsze jest tak jak się chce:) głowka do góry, zobaczysz jak zleci.. mojego meza nie ma już w domku od świąt wielkanocnych (i to tez tylko na 3 dni był wtedy) więc jak przyjedzie, to będą 3 miechy odkąd go nie było.. tez mi smutno, że ciągle sama musze byc, ale wiem, że on to robi dla nas i tez nie jest mu łatwo...

mailuj, ja tak dziś pomyślałam, że powinnam sie juz częsciej golić TAM, no tak w razie czego.. bo jak się zacznie to pewnie nie bedę miała do tego głowy:) och to czekanie na końcu jest najgorsze!

kochane ja uciekam bo krzyz odmawia posluszenstwa:/ trzeba sie zmusic do spania jak rano pobudka znowu bede chodzic jak pokrecona...

dodus masz racje robia to dla nas za to ich kochamy :)

kolorowych dwupaczki :*

reklama
dzięki dodi za wspaniałomyślność :) hehe, kto wie może skorzystam..

mój Paweł jak mówi, nie wie jak da sobie radę, ale ja wiem, ze on się kamufluje, cwaniak, abym za duzo nie wymagała:-)
mailuj, ja pościel zamówiłam, ale cisza i nie wiem kiedy przyjdzie ;/
tak samo jak biustonosz..

pewnie noc będę miała kiepską, ale oby dzień był jutro pogodny.. w końcu mamy z moim P kolejną imprezę :-D

Ostatnia edycja:
Do góry