reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Moja malutka tez się mocno kręci jak leze na kanapie z kompem:) może chce z wami tez pogadać:):)

Anulka, teraz to codzinnie bedę wchodzić cała zestresowana na BB.. ale cieszę sie, że juz się u nas zaczęlo! taka ekscytacja jakby ktoś bliski rodził hah

jestem ciekawa kiedy mi łozeczko wyślą w końcu.. miało być ok 8 czerwca, więc jak jutro nie przyjdzie to napisze takiego maila do tej babki że zaraz mi wyśle.. no ile mozna czekac.. najpierw mialo byc 2 tyg, potem doszło jeszcze 10 dni.. wiec teraz to juz przesada..

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny jestem! Na początku przykro mi, że wywołałam takie emocje.. za wszystkie Wasze słowa otuchy i nie tylko jestem bardzo wdzięczna.. naprawdę jesteście niezastąpione.. Mimi, Magia dziękuję za Waszą troskę..

to jednak było krwawienie po badaniu, nikt nie chciał podjąć się ponownego badania (szyjka miękka), już ustało za to masakrycznie boli mnie spojenie, czego wcześniej nie odczuwałam.. maluch się wierci, skurcze na ktg na poziomie 70-80% (dla mnie niewyczuwalne), ale niby nie porodowe. Uznali, że nie ma powodu do pozostawienia mnie, tym bardziej, że jestem po wizycie u ich "guru" (mój lekarz jest szefem kliniki), więc jestem w domu. Liczę, że maluch da mi jeszcze troszkę czasu (te 10 dni może), bo nawet pościeli w łóżeczku jeszcze nie mam :) Gdyby się coś działo mam przyjechać, narazie sceptycznie do tego podchodzę i jeszcze jestem w stresie, ale powoli puszcza.. ciagle wsłu****e się w malucha, ale wierci się bardzo:)

jeszcze mi mąż takie przemówienie strzelił, że nic tylko się popłakałam ze wzruszenia..ech

dodi no wszystkie jestesmy w koncu jak jedna wielka damska rodzinka:)

a nasze babelki to chyba sie z komputerami w rekach urodza :-Duzaleznilismy je od samego poczecia hehe wiec co sie dziwic pchaja sie przed mamcie bo chca poklikac:)

No widze dziewczynki ze mnie zabraklo i od razu emocje wzniosly sie na wyzyny. NO nie moge juz na chwile wyjsc z domu bo sie dziwuszki posprzeczaja z nadmiaru hormonow :-D
a tak na serio to Magia nie ma co sie denerwowac :-* kazdy ma jakis tam swoj charakterek i wypowiada sie w inny sposob, czasami zupelnie niezrozumialy dla innej osoby. Mimi stwierdzila ze takie straszenie nie przynosi skutkow tylko pogarsza sytuacje bo konwalianka i tak bidulka zdenerwowana i miala prawo do tego, ty mialas prawo jej napisac swoje zdanie i na tym sie konczy. Nic zlego, czasami sa takie zwarcia ale nie psujcie sobie nastroju ani na forum ani miedzy wami :-) nie chce zeby ktoras sie z nas tu klocila w tak pieknych momentach kiedy po kolei pojawiac sie beda dzidziulki na forum. Potrzeba teraz wsparcia i spokoju (a przynajmniej sprobowac zeby tak bylo bo emocje beda bezgranicznie bezgraniczne :-D )
no juz cicho cicho, glowa do gory, MAMA EM_KA pogodzila towarzystwo :-)

a ja bylam ze szwagierka na takich wielkich pucharach lodow,za przeproszeniem sie narzarlam jak swinia az mi bokiem wychodza :-D grrr....

konwalianka trzymaj nozki scisniete i zadnych riki tiki w lozku, teraz na spokojnie , bez szalenstw hehhehe trzymam kciukaski zeby maluszek sie wstrzymal i tak na pewno bedzie. Dziobek do gory :*

Ostatnia edycja:
konwalianka, to spokojnie, jesli tak mówią, to poczekaj:) pościel to nie problem teraz, zdązysz, a jak nie to mąż to zrobi:)
Moze jeszcze dasz rade te kilka dni:) trzymam kciuki

em_ka i nie podzieliłaś sie z nami tymi lodami?? wstyd haha

Ja tam jestem zdania, ze na forum moza pisac co sie myśli:) i właśnie dlatego wam napiszę, że WSZYSTKIE urodzicie, kiedy wam pozwolą na to wasze maluchy! i to że ktos napisze, ze dziś czy jutro, to nic nie znaczy:) a proroctwa czasami sie sprawdzają hahah no i są oczywiści zabawą, a nie straszeniem:)

Ostatnia edycja:
Hej, hej!

Konwalianko,
ufff, ciesze sie, ze to jeszcze nie 'to'...:tak:

Moj Filipek tez daje czadu w brzuszku:-D Ale za to solidarnie ze mna w nocy spi:-)

A ja jestem dzis szczesliwa, bo dostalam w koncu decyzje o wysokosci macierzynskiego i spodziewalam sie o polowe mniejszego, hurrra, zawsze bedzie nam troche lzej.:-) Z tej okazji stawiam wszystkim lody waniliowe z bita smietana i truskawkami!:-D

Anulko, Ty mi sie dzis snilas.:-D Bylas ze swoim mezczyzna i slicznym bobaskiem na basenie. Maluszek mial juz kilka miesiecy i wszyscy sobie plywaliscie.;-)

Dziewczyny, czy jak cwiczycie miesnie Kegla, to twardnieje Wam brzuch?:confused:

konwalianko to dobrze ze wszystko dobrze juz :) i z dzidzia ok :)

Emkamek oby nie za szybko:) najsmieszniejsze jest to ze ja slabo plywam a moj mezczyzna wogole hehe;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry