reklama
Corin
Mama Trójki :)
Mimi, tez marzyłam o deszczu, ale ta burza jest straszna. Wszystkie zwierzaki sie pochowaly po kątach....
maqnio
Mamusia Różyczki
konwalianka to chyba pogoda tak na nas dziala plus mount everest pod biustem i zmeczenie gotowe
corin u nas juz po armagedonie, ale meksyk byl, poteznie lało, teraz jest duzo przyjemniej
mimi pewnie, ze damy rade, tak czy siak dzidzia musi sie urodzic..to nie od nas zalezy:-)
corin u nas juz po armagedonie, ale meksyk byl, poteznie lało, teraz jest duzo przyjemniej
mimi pewnie, ze damy rade, tak czy siak dzidzia musi sie urodzic..to nie od nas zalezy:-)
silwia84
Fanka BB :)
emi84 Witaj
mailuj, nie ma slow co sluzba zdrowia wyprawia. masz racje,musisz cos z tym zrobic, nie moze im to przejsc plazem. wazne kochana ze ty sie dobrze czujesz i z dzidzia jest wszystko ok. sciskam
Mialam ochote na leczo, wyszlo pychotka, juz nie ma. a teraz sie zajadam ananaskiem, mniam. Jutro mam gosci i postanowilam ugotowac makaron alla carbonara, salatka caprese i na slodko tiramisù.
maqnio ty to pewnie juz odliczasz dni nie tygodnie. juz niedlugo utulasz swoja kruszynke.
mailuj, nie ma slow co sluzba zdrowia wyprawia. masz racje,musisz cos z tym zrobic, nie moze im to przejsc plazem. wazne kochana ze ty sie dobrze czujesz i z dzidzia jest wszystko ok. sciskam
Mialam ochote na leczo, wyszlo pychotka, juz nie ma. a teraz sie zajadam ananaskiem, mniam. Jutro mam gosci i postanowilam ugotowac makaron alla carbonara, salatka caprese i na slodko tiramisù.
maqnio ty to pewnie juz odliczasz dni nie tygodnie. juz niedlugo utulasz swoja kruszynke.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Hej Kochane :-) ale była mega burza dzisiaj masakra :-) właśnie zrobilam paste z makreli na kolacje :-) pychotka :-) i za grosze :-)
aaalexaaandraaa
A ja właśnie wciągnęłam sałatkę z tuńczyka. Ostatnio nie mam natchnienia do jedzenia... Jak na złość całe życie się odchudzam a jak zaszłam w ciążę to kompletnie straciłam apetyt...
Macie już spakowane torby? Ja mam szczęście bo mój szpital ma najlepszy dział położny w całej Islandii i teoretycznie nie muszę zabierać nic. Dają wszystko, ubranka dla dzidzi i mamy, pampersy itp. Ale ja nie po to kupiłam tyle przesłodkich ciuszków, żeby maluszek w szpitalnych chodził :-) więc powoli się przybieram do spakowania torby. Ale czytała co w polsce jest potrzebne i o matko trzeba mieć głowę na karku żeby to wszystko poogarniać!!
Macie już spakowane torby? Ja mam szczęście bo mój szpital ma najlepszy dział położny w całej Islandii i teoretycznie nie muszę zabierać nic. Dają wszystko, ubranka dla dzidzi i mamy, pampersy itp. Ale ja nie po to kupiłam tyle przesłodkich ciuszków, żeby maluszek w szpitalnych chodził :-) więc powoli się przybieram do spakowania torby. Ale czytała co w polsce jest potrzebne i o matko trzeba mieć głowę na karku żeby to wszystko poogarniać!!
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Aaalexaaandraaa ja się zabieram powoli do pakowania ale coś mi się nie spieszy
konwalianka
Mały bąbelek
ja sobie obiecałam ze w tym tygodniu to zrobię - spakuję się, ale jakoś też nie mam weny, inna sprawa,że kilka rzeczy jeszcze przydałoby sie wyprasować a teraz nie mogę ;/
silwia84
alexandra, ja jeszcze nie mam spakowanej torby. tak jak u ciebie u mnie tez szpital wszystko zapewnia,po za kilkoma rzeczami ktore musze zabrac z domu, ciuszki dla synka tez wezme, nie widzi mi sie moj synek w szpitalnym ubranku. w piatek przychodzi do nas polozna (SR w domciu) i wszystkiego sie wypytam, bo nawet nie wiem czy mam brac ze soba wklady poporodowe, czy mi dadza w szpitalu.
wudrusia pychotka, slinka leci
wudrusia pychotka, slinka leci
reklama